Laster resultat

Försäljning pågår

Ingefäran

I natursköna Björnö har du inom kort möjlighet att uppfylla dina husdrömmar och hitta hem i ett flyttklart hus.

Hitta på sidan

Nyckelinformation

Antal bostäder
13 flyttklara hus
Upplåtelseform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Natursköna Björnö

Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut.

Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden

På tomterna bygger vi flyttklara hus i modellen Villa Markaryd, det stora huset i det lilla formatet som kan växa med familjens behov. På undervåningen finns det två rum och kök fördelat på dryga 81 kvadratmeter, men när behovet finns inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.

Köp hus med SmålandsVillan

Byggs av: