Laster resultat

Kommande projekt

Träkvista Torg

Här planerar vi för 130 moderna lägenheter och radhus i bostadsrättsform. OBOS ambition är att utveckla området vid Träkvista Torg genom nya välplanerade bostäder och mindre lokaler i direkt anslutning till det kommande centrum som erbjuder blandade funktioner såsom äldreboende, livsmedelsaffär och kommersiella lokaler.

Brf Aromas gemensamma pergola i vinterskrud.

1 av 17

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 130
Bostadstyp
Lägenheter och radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Q1 2024
Inflyttning
Prel 2025/2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Vad händer nu på platsen?

Vi på OBOS är fortfarande i planeringsstadiet och har inte påbörjat vare sig rivning eller etablering på plats än men våra "tomtgrannar" har rivit bensinmacken, Manickas bod och Fotvårdshuset. Även kommunen har påbörjat ombyggnationen av Jungfrusundsvägen och lånar därför vår mark vid gamla Coopbutiken för sin etablering.

Ekerö Kommun har både bra och tydlig information på sin hemsida som vi gärna hänvisar till då delar av området varken ägs eller utvecklas av OBOS. 

Läs gärna mer här!

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

För dig som är OBOS-medlem kommer det vara möjligt att köpa utvalda bostäder i Träkvista Torg via vår boköpsmodell OBOS Deläga.

Läs mer om OBOS Deläga här

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Ekerövägen, Ekerö. Se kartan på Google

Välkommen till Träkvista Torg

Området omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen kommer att passa in i småhusbebyggelse runtomkring. Här bor du bekvämt med närheten till Mälaren, skolor och förskolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Inom Ekerö finns ett väl utbyggt och fungerande nät av busslinjer för att leva ett bekvämt och aktivt liv. Från Ekerö centrum är det lätt att ta sig in till stan, bussen tar en kvart till Brommaplan där du kan byta till tunnelbanans gröna linje och med pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Vi stöttar hem för innebandy på Ekerö

Vi stöttar hem för innebandy på Ekerö

Som partner till Svenska Innebandyförbundet är vi också stolta över att sponsra den lokala verksamheten i Ekerö IK Innebandy för att vara med och skapa nya hem för innebandy på Mälaröarna.

Läs mer om samarbetet här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Träkvista Torg

Vi svarar gärna på dina frågor!