Laster resultat

Mälarbaden

Välkommen till vackert belägna Mälarbaden i Torshälla. Här bor du ett stenkast från Mälaren och med promenadavstånd till både bad och härliga naturupplevelser.

Hitta på sidan

1 av 7

Nyckelinformation

Antal bostäder
4 villor
Upplåtelseform
Äganderätt
Storlek
146 kvm
Säljstart
21 november kl 09:00
Inflyttning
Ej klart

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

två vuxna och ett barn som cyklar

Flyttklart i Mälarbaden

I Mälarbaden kommer SmålandsVillan att bygga fyra stycken flyttklara Villa Adelöv om 146 välplanerade kvm. Ett flyttklart hus från SmålandsVillan innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Här kan du njuta av det härliga villalivet och av vacker utsikt mot Mälaren. I närheten finns badplats och Mälarbadens camping med egen gästhamn. En liten bit längre bort finner du Mälarbadens golfklubbs 18-hålsbana och Skärets naturreservat. Centrala Torshälla når du på ca. 10 minuter med bil och där finner du all service du kan tänkas behöva i din vardag.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i området Mälarbaden i Torshälla är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Smålandsvillan.

Byggs av:

  • logotyp smålandsvillan