Laster resultat

1 av 9

Bostad Lägenhet 1-1005 (OBOS deläga)

Pris

Pris:

1 495 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 3 526 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Kvadratsmart och hemtrevligt

Längtar du efter en kvadratsmart etta med alla praktiska detaljer på plats? Då har du hittat rätt! Här har vi utnyttjat kvadratmetrarna på bästa sätt. I den rymliga hallen hittar du garderob och städskåp, och strax intill ett fräscht, helkaklat badrum. Här hittar du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Fina sociala ytor

Vi går vidare in mot kök/vardagsrum där vi hittar utgången mot den lättmöblerade uteplatsen, och strax intill blir den perfekta platsen för ett matbord. Här får du njuta av en fin och öppen planlösning. Även om ytan är begränsad har vi inte kompromissat med funktionen. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Marbodal, och självklart finns det diskmaskin!

Utrymme för umgänge och avkoppling

Vardagsrumsdelen är både ljus och trevlig – här får du plats med en skön soffa. Längst in hittar vi den perfekta platsen att ställa en säng.

Köp den här bostaden med Deläga!

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på ett informationsmöte hos mäklare Johan! Här berättar vi mer om bostäderna, området och hur det går till att köpa en bostad av OBOS. Ett utmärkt tillfälle att få svar på alla dina frågor!

Föranmälan krävs, kontakta mäklaren.

Apoteksgatan 6, Staffanstorp. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Lägenhet 1-1005 (OBOS deläga)

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Parkallén, 245 64 Hjärup. Se kartan på Google