Laster resultat

1 av 2

Bostad Lägenhet 1-1006

Pris

Pris:

2 995 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 6 018 kr

Trivsam trea med alla bekvämligheter

Välkommen!
Vi kliver in i denna rymliga trea och hittar direkt en inbjudande hall med bra förvaring i form av garderob och städskåp. Precis intill hallen finns det helkaklade, rymliga badrummet som är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här ska det vara bekvämt att leva! Strax till vänster hittar vi det ena, mindre sovrummet som ligger lugnt och avskilt.

Ett kök för livskvalitet
Köket är lika fint som praktiskt med plats för ett ordentligt matbord. Materialvalen är ljusa och moderna, och här finns all utrustning du behöver - som till exempel diskmaskin, självklart! Inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens.

Utrymme för att umgås
Här får du njuta av en fin öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrumsdelen är både ljus och trivsam – här får du plats med soffa och fåtöljer utan problem. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här, på de övre våningarna har du i stället en fin balkong.

Och för att koppla av
Från vardagsrummet når du det större sovrummet, med en rejäl garderobsyta. Här finns plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar.


Här får du:

● Två sovrum
● Fullt utrustat kök
● Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare
● Rymlig klädkammare
● Garderober i sovrummet
● Hall med garderob och städskåp
● Balkong eller uteplats

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på ett informationsmöte hos mäklare Johan! Här berättar vi mer om bostäderna, området och hur det går till att köpa en bostad av OBOS. Ett utmärkt tillfälle att få svar på alla dina frågor!

Föranmälan krävs, kontakta mäklaren.

Apoteksgatan 6, Staffanstorp. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Lägenhet 1-1006

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Parkallén, 245 64 Hjärup. Se kartan på Google