Laster resultat

1 av 8

Bostad Lägenhet 1-1007

Pris

Pris:

3 495 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 6 939 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Med rum för livskvalitet!

Stig på!
Välkommen in i den största av lägenheterna, med gott om plats för hela familjen. Vi börjar i den rymliga hallen och konstaterar att här finns gott om förvaringsutrymme. Vi kikar in ett av de mindre sovrummen som ligger lite avskilt från de andra. Från hallen får vi också tillgång till lägenhetens stora badrum, med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Ett kök för vardagsmat och middagslyx
Vi kliver vidare in i köket, som rymmer ett rejält matbord för hela familjens middagar. Den ljusa och moderna inredningen kommer från Marbodal, och vitvarorna från Siemens. Självklart finns diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt.

Ytor för umgänge och avkoppling
Vi kikar vidare in i lägenheten. Denna 4:a har förråd ute på gården, så här finns plats för en extra wc i anslutning till vardagsrummet och en rymlig klädkammare i anslutning till master bedroom. Bor du på våning 1 eller 4 har du i stället förrådet i lägenheten, och en extra wc i anslutning till master bedroom. I det ljusa och välkomnande vardagsrummet får du plats med en rejäl soffa och fåtöljer för familjens alla myskvällar.

Plats för privatlivet
Längst in i lägenheten hittar vi två trevliga sovrum, där det största kan skryta med en stor garderobsvägg. Härifrån når du också ditt eget privata wc eller den rejäla klädkammaren – kanske blir det din egen walk-in-closet?

Här får du;
• Tre sovrum
• Fullt utrustat kök
• Helkaklat wc/dusch med
tvättmaskin och torktumlare
• Rymlig klädkammare
• Garderober i sovrummet
• Hall med garderob och städskåp
• Balkong eller uteplats

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på ett informationsmöte hos mäklare Johan! Här berättar vi mer om bostäderna, området och hur det går till att köpa en bostad av OBOS. Ett utmärkt tillfälle att få svar på alla dina frågor!

Föranmälan krävs, kontakta mäklaren.

Apoteksgatan 6, Staffanstorp. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Lägenhet 1-1007

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Parkallén, 245 64 Hjärup. Se kartan på Google