Laster resultat

1 av 9

Bostad Radhus 01-1003

Pris

Pris:

4 250 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 3 927 kr

Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Dahlia är det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park.

Radhus och parhus för livskvalitet

Vårt kvarter tar vara på bykänslan och skapar hemtrevnad med sina tegelfasader i varma röda och gula toner. Husen i två plan på 100 kvadratmeter lockar med härliga sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Tomterna får antingen söder- eller västerläge vilket skapar perfekta förutsättningar för långa middagar med kvällssol.

En innemiljö med plats för hela livet

Lättskött, ljust och trivsamt – med en fantastiskt fin planlösning. De här husen är fulla av kvadratsmarta lösningar för att du ska kunna leva så bekvämt som möjligt, och här finns gott om rum för såväl det sociala livet som för privatlivet. För dig som vill kunna sitta ostört och arbeta hemma finns en smart arbetshörna redo. På dessa 100 kvadratmeter ryms helt enkelt allt du behöver - även det där lilla extra som förgyller vardagen, som ett härligt badkar i badrummet på övervåningen.

Hög standard från början

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och tillgång till parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Vi finns på plats i vårt visningshus där vi berättar mer om bostäderna och området. Visningshuset är en bostad från vårt grannprojekt Brf Vildrosen och har samma höga kvalitet på utförande och liknande inredningsdetaljer som i Brf Dahlia. 

Hoppas vi ses!

Passar inte visningstiderna? Välkommen att boka en privat tid med mäklarna!

Gulklintsgatan 5, 218 73 Tygelsjö. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Radhus 01-1003

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gulklintsgatan 29, 218 73 Tygelsjö. Se kartan på Google