Laster resultat

Slutsålt

Brf Pärlan

Lund växer och satsar. Beslutet om den nya spårvägen som förbinder Lund med ESS visar att Lunds kommun tar etableringen av nya Brunnshög på allvar. Här kan nya satsningar och en ny stadsdel tryggt etableras som en del av såväl det historiska Lund som något helt nytt, med möjlighet för en unik och nytänkande stadsbildning. I Brf Pärlan ryms totalt 107 lägenheter från 1-5 rum och kök.

Hitta på sidan

1 av 17

Nyckelinformation

Antal bostäder
107
Bostadstyp
Lägenheter
Pris från
1 548 000 kr
Storlek (boarea)
31-114 kvm
Inflyttning
Våren 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Brunnshögsgatan, Lund. Se kartan på Google

vardagsrum med soffmöbel

En modern stadsdel med närhet in till centrum med spårvagn.

Planlösningarna i Brf Pärlan är smarta och finurligt utformade för att ge goda boendekvaliteter. Lägenheterna är uppbyggda av rektanglar och genom den förskjutna placeringen bildas spännande snedställda balkonger och uteplatser, fria från insyn från grannarna. Samtidigt får många en härlig utsikt över Nobelparken i öster. Loftgångarna följer samma snedställda princip och här får du perfekt plats att parkera din cykel. Lägenhetsförrådet är placerat i din bostad och kan användas till det som passar dig bäst.

Ljus och öppet

Öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick genomsyrar alla lägenheter, ibland tillsammans med höga glaspartier som vetter ut mot balkongen. På samtliga våningsplan är takhöjden hela 2,7 meter och vissa lägenheter har ett svagt lutande innertak. I flera fall har lägenheterna dubbla balkonger, faktiskt ibland tre stycken (!) och högst upp i huset finns fyra lägenheter i etage med egna takterrasser. Vilken dröm! I entréplan har du istället uteplatser med snygga, platsbyggda planteringslådor som bildar en fin, enhetlig avskärmning.

ljust kök med grå luckor

En modern stadsdel med närhet in till centrum

En modern stadsdel med närhet in till centrum

I Lunds nordöstra delar växer Brunnshög fram. En stadsdel som formas utifrån starka framtidsvisioner om smarta, hållbara lösningar i alla led, där teknik, människor och natur samsas. En stadsdel som inte bara skapas utifrån dagens behov, utan för att säkerställa en hållbar framtid för kommande generationer.

Läs mer om området
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS