Laster resultat

Försäljning pågår

Tomter i Slaka

I Slaka, strax utanför Linköping bygger vi ett nytt bostadsområde där du har möjlighet att uppfylla dina husdrömmar med Myresjöhus och SmålandsVillan.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Slaka, Slaka. Se kartan på Google

Tomter och flyttklara hus i Slaka

I Slaka, strax utanför Linköping bygger vi ett nytt bostadsområde där du har möjlighet att uppfylla dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus och SmålandsVillan.

I Slaka bor du i en lantlig miljö, omgiven av vackra grönområden. Här är det enkelt att få ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek m.m. och hela Linköpings utbud inom räckhåll.

Här erbjuder vi tomter och flyttklara hus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med inredning och utrustning av hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Slaka är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.