Laster resultat

Kommande projekt

Tomter i Slaka

I Slaka, strax utanför Linköping planerar vi för ett nytt bostadsområde där du så småningom kommer ha möjlighet att uppfylla dina husdrömmar.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Slaka, Slaka. Se kartan på Google

Tomter och flyttklara hus i Slaka

I Slaka, strax utanför Linköping planerar vi för ett nytt bostadsområde där du så småningom kommer ha möjlighet att uppfylla dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus

I Slaka bor du i en lantlig miljö, omgiven av vackra grönområden. Här är det enkelt att få ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek m.m. och hela Linköpings utbud inom räckhåll.

Här planerar vi för att erbjuda tomter och flyttklara hus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med inredning och utrustning av hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Slaka är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.