Laster resultat
Försäljning pågår

Tomter i Skeda Udde

I lantliga och trivsamma Skedda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Vad innebär bestämmelsen om ”plusmark” i detaljplanen, inom i områdets västra del?

Området som ”plusmarkerats” i detaljplanen innebär att området inte får förses med byggnader med undantag av uthus och garage.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Tomter och flyttklara hus i Skeda Udde

Skedda Udde expanderar och här planeras för såväl nya bostäder som lekplats och förskola. Här kan du njuta av småstadslivet samtidigt som du aldrig har långt till pulsen i Linköping. På 15 minuter tar du dig dit med bilen och om du hellre låter bilen stå så finns det buss att tillgå. I trakten finns lanthandel, en matbutik som erbjuder allt från blommor till virke. Här finns också Sörgårdens Gästgiveri – en restaurang där du kan abonnera lokal för fest eller beställa pizza från fredag till söndag.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Området består av totalt 25 tomter och kommer att släppas i 2 etapper.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Skeda Udde är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.