Laster resultat

Försäljning pågår

Ormesta/Mark

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I det lunga och natursköna området Ormesta/Mark i Örebro erbjuder vi tomter och Flyttklara hus. Här bor du i en rofylld miljö med naturen runt husknuten.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Tomter och Flyttklara hus i naturnära Ormesta/Mark

Här, i Ormesta/Mark har du en unik chans att få det bästa av två världar – du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

I Ormesta/Mark är det lugnet och närheten till naturen som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat Markaskogen, motionsspår, MTB-leder och närhet till sjön Hjälmaren.

Stadsbussar och övrig kommunikation finns en cykeltur bort. Här finns också Tybbleskolan med klasserna F-6, universitetet och en populär löparbana. På ett par minuter med bil tar du dig även till centrum, där du hittar all service.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av Ormesta/Mark är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.