Laster resultat

Försäljning pågår

Brittsbo

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I det lunga och natursköna området Brittsbo strax utanför Östersund erbjuder vi nu fyra tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss på Myresjöhus.

Hitta på sidan

Nyckelinformation

Antal bostäder
4 tomter
Upplåtelseform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Pilfinkvägen 10-15, 831 52 Östersund. Se kartan på Google

Fotografi av fine skogområder

Välkommen till Brittsbo

Brittsbo är Östersunds nyaste stadsdel som ligger i den västligaste delen av kommunen gränsande mot Sånghusvallen och Krokoms kommun. Området består till största del av villor och de flesta som bor här är barnfamiljer. Bara en dryg kilometer från området ligger Lugnvik. Där hittar du lokal service som bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka. I Lugnvik finns också förskola, samt skolorna Lugnviksskolan (F-9) och Sjöängsskolan (F-5).

En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och ta ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometrarna in till centrum. Så det där med vardagsmotion, ja det blir lätt som en plätt!

Till priset för tomterna tillkommer kostnad för anslutning till el-nät samt fiber. Kostnaden för anslutning till kommunalt vatten och avlopp ingår. 

Intresseanmälan

Byggs av:

  • MYRESJÖHUS LOGO