Laster resultat

Kommande projekt

Brf Gimle

I populära Allarp, mitt emellan Laholm och Båstad, planerar vi för härliga radhus i två olika storlekar. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, en cykeltur från havet i Skummeslövsstrand, med service inom räckhåll – och bra pendling till flera städer. Välkommen till en lite härligare vardag!

1 av 23

Nyckelinformation

Antal bostäder
20
Bostadstyp
Radhus
Storlek (boarea)
107 & 120 m²
Ägandeform
Bostadsrätt
Inflyttning
Ej fastställt
Säljstart
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Projektet är tillfälligt pausat

På grund av rådande omvärldsläge har vi beslutat att pausa projektet tillfälligt för att förhoppningsvis kunna återuppta det med en omarbetad kalkyl.

Vi återkommer så fort vi är redo att återuppta Brf Gimle.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Bifrostvägen, Laholm. Se kartan på Google

Hitta hem i de skönaste husen av alla

I den nordiska mytologin står Gimle för ”det skönaste huset av alla”. Där menar man visserligen den sal i Asgård där lyckliga vikingar lever gott efter döden. Men vi tyckte ändå namnet passade rätt så perfekt: för i Brf Gimle finns alla möjligheter att leva det goda livet.

Moderna hem för de flesta smaker

Förutom sitt fina läge, med närhet till den långa härliga stranden, bjuder Brf Gimle bjuder på nybyggda hem i två olika storlekar. Ett lite mindre radhus om 107 kvadratmeter och ett lite större om 120 kvm – båda i två plan. Här får du två respektive tre sovrum som standard, med möjlighet till olika planlösningsalternativ som tillval, öppen planlösning för kök och vardagsrum och fina uteplatser att njuta av huslivet på – en på framsidan och en på baksidan av huset.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Gimle bjuder på nybyggda radhus i två olika storlekar: 107 respektive 120 kvadratmeter. Båda i två plan med 2-3 sovrum som standard, öppen planlösning för kök och vardagsrum och fina uteplatser att njuta av huslivet på.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Allarp är ett växande bostadsområde med ett riktigt fint läge. Inte minst med tanke på närheten till havet. Läs mer om alla fördelarna med Laholm här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Gimle?

Varför välja Brf Gimle?

Lev det ljuva huslivet i bekvämast möjliga form: i bostadsrätt. Härliga hem i två olika storlekar, i ett hemtrevligt kvarter. Bara en kort cykeltur från Skummeslövsstrand. Här berättar projektutvecklare Sofie Wedin mer om alla fördelar med Brf Gimle.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Gimle

Vi svarar gärna på dina frågor!