Laster resultat

Norra IP

Nu har du chansen att flytta till nybyggt hus på Norra IP, ett stenkast från Sandvikens centrum. Här kommer vi att bygga flyttklara hus från Myresjöhus och SmålandsVillan. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Hitta på sidan

1 av 3

Nyckelinformation

Antal bostäder
16 villor
Upplåtelseform
Äganderätt
Inflyttning
Inflyttningsklara

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Koordinater: 60.626276,16.778672. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 60.626276,16.778672. Se kartan på Google

Avkoppling på hemmaplan, fin natur och friluftsliv!

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor.

Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Intressant att veta är också att Sandvik är en stor arbetsgivare i Sandviken och för den sportintresserade så spelar SAIK i högsta serien i bandy. Norra IP är en plats att trivas på och utvecklas i, i många år framöver.

Intresseanmälan

Byggs av:

  • Logotyp SmålandsVillan