Hoppa till innehåll

Träkvista Torg

Mysig pergola på innergård

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

För dig som är OBOS-medlem kommer det vara möjligt att köpa utvalda bostäder i Träkvista Torg via vår boköpsmodell OBOS Deläga. Läs mer om OBOS Deläga här

Till salu

Vid Träkvista Torg på Ekerö planerar vi nu för 130 moderna lägenheter och radhus i bostadsrättsform. Det blir ett levande område med matbutik, små lokala verksamheter och busshållplats runt hörnet. Välkommen hem!

Projektdetaljer

Adress
Ekerövägen, Ekerö
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2026
Lediga bostäder
13
Boarea
46–120 m2
Pris
Från 2 295 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Träkvista Torg

Läser in

Översiktsbild för var husen kommer att ligga

Välkommen till Träkvista Torg

Området omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen kommer att passa in i småhusbebyggelse runtomkring. Här bor du bekvämt med närheten till Mälaren, skolor och förskolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Inom Ekerö finns ett väl utbyggt och fungerande nät av busslinjer för att leva ett bekvämt och aktivt liv. Från Ekerö centrum är det lätt att ta sig in till stan, bussen tar en kvart till Brommaplan där du kan byta till tunnelbanans gröna linje och med pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Vi stöttar hem för innebandy på Ekerö

Som partner till Svenska Innebandyförbundet är vi också stolta över att sponsra den lokala verksamheten i Ekerö IK Innebandy för att vara med och skapa nya hem för innebandy på Mälaröarna.

Innebandy framför hus

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Lars Céwe

Lars Céwe

Fastighetsmäklare070-755 14 33E-post
Portrettbilde av Katarina Lind

Katarina Lind

Fastighetsmäklare072-718 33 89E-post