Hoppa till innehåll
Till salu

Bo i moderna radhus och parhus med äganderätt i vackra Stensö. Exklusiva tvåplanshem om 152-159 kvm med hög standard redan från början. Perfekt för dig som vill bo granne med havet och naturen – men ändå ha nära till hela Kalmars utbud.

Projektdetaljer

Adress
Stensövägen 112 - 128, Kalmar
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2024
Lediga bostader
6
Boarea
152 m2 – 159 m2
Pris
Från 7 100 000 kr
Ägandeform
Äganderätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Stensö brygga

Läser in

Stensö Brygga

Nybyggda hem för det goda livet

I Stensö Brygga flyttar du in på ett oslagbart läge, granne med havet och naturen – och med service, nöjen och aktiviteter på bekvämt cykelavstånd. Även husen blir något alldeles extra: ljusa och rymliga parhus och radhus om 152-159 kvm – alla med äganderätt. Som gjort för att njuta av livet!

Hus med extra allt

Här flyttar du in i ett hem med omtanke om varje detalj, från husens arkitektritade design till deras väldisponerade planlösning och gedigna materialval. Oavsett om du väljer ett radhus eller ett parhus kan du njuta av härliga öppna sällskapsytor, tre trivsamma sovrum, ett riktigt fint kök – och ljuvliga uteplatser i form av både altan och balkong. Vill du läsa mer om bostäderna så kan du göra det här.

Nära havet – och staden

Att bo här i Stensö Brygga är att bo med promenadavstånd till svalkande dopp, sköna skogspromenader och joggingrundor – och till att köpa nygräddat frukostbröd på Stensö Hembageri. Men du har också nära till allt du behöver i din vardag. In till centrala Kalmar cyklar du på omkring 10 minuter. Läge för både vardagsliv och vardagslyx, helt klart!

Inredningsstilar

Vilken stil är du?

I Stensö Brygga har vi tagit fram tre stilpaket. Alla med genomtänkta materialval och hög kvalitet på inredning.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Marcus Lönnbom

Marcus Lönnbom

Mäklare 0702221753E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator010 434 13 90E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller