Hoppa till innehåll

Kungsvägen i Edsviken

Kungsvägen, visionsbild

Erbjudande i Kungsvägen

Du som köper en bostad i Brf Kungsvägen får just nu ett års avgiftsfritt samt ett års hyresfri garageplats! Erbjudandet gäller endast de tre första som tecknar förhandsavtal. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Nu har vi byggstartat våra unika townhouses i Edsviken. Bli hemmakär i ett mysigt kvarter som består av 12 fina bostadsrätter i tre plan med egen ingång. Föreningen har låg belåning och tillträde är flexibelt från hösten 2024.

Projektdetaljer

Adress
Kungsvägen, Sollentuna
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2024
Lediga bostader
7
Boarea
137 m2 – 142 m2
Pris
Från 7 495 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i ett av våra Townhouse!

Kungsvägen 4B, 191 48 SollentunaKarta
  • Söndag 16 juni kl. 11:00-12:00
  • Onsdag 26 juni kl. 17:00-18:00
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Lediga bostäder i Kungsvägen i Edsviken

Utforska bostäderna i Boväljaren

Klicka här för att se vilka bostäder som är lediga och hur de är placerade.

Utforska området runt Kungsvägen i Edsviken

Läser in

Terrass med mysig inredning

Drömmen om ett townhouse kan slå in

I Edsviken, Sollentuna byggs 12 unika townhouses i tre plan med egen ingång. Husen byggs i radhusform med fyra bostäder i varje huskropp med egen uteplats i markplan och terrass på plan tre. Kvarteret ligger längsmed östra sidan av Strandvägens vackra innergård där det bland annat kommer att finnas ett orangeri och planeringar för de boende i föreningen att ta del av.

Genomtänkta planlösningar i tre plan

Townhousen i Kungsvägen är lättskötta bostadsrätter där du på bottenplan möts av husets hjärta – köket – samt ett luftigt vardagsrum. Plan två och tre består av sovrum och allrum alternativt vardagsrum. Planlösningarna varierar mellan bostäderna – 3 eller 4 sovrum, övre plan med sovrum eller vardagsrum och olika planlösningar i entréplan.

Viss variation finns i husen och du har uteplats och terrass i olika väderstreck i vilket du än väljer. Alla hus har två våtutrymmen varav ett har plats för badkar. Garageplats kan hyras av närliggande förening Strandvägen.

Med närhet till allt du behöver

Edsviken är ett levande samhälle med en kunglig historia med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från det glittrande vattnet kommer Kungsvägens kvarter att ligga tillsammans med grannföreningen Strandvägen.

Runt hela Edsviken finns fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad från kvarteret ligger Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på med allt från sim- och sporthall och möjlighet till att spela bland annat golf och tennis. In till Stockholm city tar det 17 minuter med pendeltåg och är du bilburen tar du dig enkelt ut på E4:an och E18 och vidare till Stockholm eller Arlanda flygplats.

Stilrena och skandinaviska designlinjer

Inredningen i bostäderna följer olika förutbestämda designlinjer. De skiljer sig åt i färgskala och känsla, men ger alla en stilren bas som du kan bygga vidare på.

Kök i Kungsvägen
Familj i Kungsängen

De har hittat sitt drömhem i Brf Kungsvägen

Med en längtan efter villalivet och en önskan om att behålla det bekväma med lägenheten, föll Erik och Elin för ett av townhousen. Här berättar de om vad de ser fram emot i sitt nya hem.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Christopher Wermin

Christopher Wermin

Fastighetsmäklare0706965152E-post