Hoppa till innehåll

Bo utan avgift första året!

Nu har vi ett extra bra erbjudande på de sista lägenheterna i Brf Prefekten. Vi bjuder på 12 månader avgiftsfritt! Erbjudandet gäller nya kunder. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Ny stadsdel med fokus på grönområden, service och goda kommunikationsmöjligheter växer fram i Mölndal. Här finns lägenheter för livets alla faser.

Projektdetaljer

Adress
Pedagogen Park, Mölndal
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
10
Boarea
26 m2 – 56 m2
Pris
Från 1 948 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Lediga bostäder i Brf Prefekten

Utforska bostäderna i Boväljaren

Klicka här för att se vilka bostäder som är lediga och hur de är placerade.

Inga bostäder hittades med dessa filter

Utforska området runt Brf Prefekten

Läser in

Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Attraktivt läge i Mölndal

I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här bygger vi ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter med till exempel en grön och inbjudande gård med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan?

1-4 rum och kök

Våra arkitekter har skapat spännande planlösningar med ettor på 26 kvadratmeter till fyrarummare på 95 kvadratmeter där flertalet av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. På bottenvåningen har bostäderna stora rymliga terrasser och på våningarna över är det balkonger i varierade storlekar och mindre uteplatser i loftgångar.

Läge för aktivitet i det gröna

Här har du alltid nära till naturen och det gröna med motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter.

En ansvarsfullt växande stadsdel

Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, skola, förskola, idrottsanläggningar och restauranger. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876E-post
Portrettbilde av Patrik Teply

Patrik Teply

Mäklare0317464940E-post
Portrettbilde av Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Mäklare0317464944E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller