Hoppa till innehåll

Upptäck fördelarna med att vara OBOS-medlem

Få förtur till hundratals nya bostäder och Trygga lösningar för bostadsköpet. Plus mängder av erbjudanden och upplevelser som hjälper dig att spara pengar - både i din nuvarande och framtida bostad.

För alla bostadsdrömmar

Kanske längtar du efter ditt första egna hem. Kanske drömmer du om trädgård. Kanske vill du in till stan eller ut på landet. Oavsett hur din bostadsdröm ser ut gör medlemskapet vägen dit enklare.

Kvarteret Elverket

Vill du välja bostad eller tomt före andra? Som medlem går du före i kön vid säljstart. Och ju längre tid som medlem, desto längre fram i kön står du.

Allt om förtur
Ung tjej ute på promenad

Gör bostadsköpet möjligt med OBOS Deläga

Med OBOS Deläga blir det enklare att ta steget in på bostadsmarknaden. Du köper halva bostaden, eller mer, och bor i hela. Det innebär att du inte behöver ha lika stor kontantinsats.

Mer om OBOS Deläga
Äldre par vid ett köksbord

Trygga lösningar i bostadsköpet

Resan till ditt nya hem ska vara så trygg som möjlig. Som medlem har du tillgång till Tillträdesskydd och Skydd mot dubbla boendekostnader.

Läs mer
Vardagsrum från projektet Nemus

Hitta din drömbostad

Från den första lilla lägenheten till stora familjevillan och allt däremellan. Vi bygger bostäder för alla i hela Sverige. Var drömmer du om att bo?

Se bostäder till salu
Mamma och barn i en hotellsäng

Spara i vardagen och tjäna in årsavgiften

Med mängder av erbjudanden och upplevelser kan du både spara pengar och sätta guldkant på vardagen. Och genom att använda någon av dina medlemsförmåner tjänar du snabbt in årsavgiften. Sök bland 100 förmåner i Sverige och Norge.

Se alla förmåner

Det lönar sig att vara medlem

En nöjesdag på Liseberg, ett träningsredskap och ett mjukt påslakan till sängen är allt som behövs för att enkelt spara in årsavgiften i OBOS.

TekstTypeVerdi
Årsavgift OBOS-medlemskap
200 kr
Entré och åkpass på Liseberg (1 pers)
-
179 kr
Kettlebell 6 kg från HE Fitness
-
60 kr
Påslakanset från Hemtex
-
120 kr
Gått plus efter intjänad årsavgift!
=
159 kr

Räkneexempel från april 2024

Familjen Rydberg

Medlemskapet sparar pengar åt trebarnsfamiljen

Billigare inträde på Gröna Lund, Legoland och biljetter till nedsatt pris på Svenska fotbollslandslagens matcher. Medlemskapet i OBOS har gett familjen Rydberg många fina upplevelser.

Läs om familjens upplevelser

Håll dig uppdaterad med ditt OBOS-medlemskap

Mamma och barn som kollar på mobilen

OBOS-appen

Ladda ner OBOS-appen och få alla dina medlemsförmåner samlade på ett och samma ställe. I appen hittar du enkelt ditt medlemskort, kan söka efter drömbostaden och får tillgång till kampanjer, tävlingar och unika events.

Läs mer om appen

Överför ditt medlemskap

Som medlem kan du ge bort ditt medlemskap och din intjänade kötid till en familjemedlem, helt utan kostnad.

Läs mer

Som medlem kan du påverka

Gör din röst hörd

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare, med över en halv miljon medlemmar i Sverige och Norge. Som medlem kan du årligen vara med och forma framtidens OBOS, genom att till exempel skicka in frågor och förslag till årsstämman.

OBOS ger tillbaka till samhället

Som medlemsorganisation arbetar vi för att tillgodose våra medlemmars behov. Därför återinvesterar vi hela vår vinst i nya bostäder – och i insatser som bidrar till ett bättre samhälle. Vi kallar det OBOS ger tillbaka.