Hoppa till innehåll

Brf Morgondröm

Bild: Grönt hus med altan.

12 månader avgiftsfritt

OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader från inflyttning för de som tecknar avtal i Brf Morgondröm. Erbjudandet gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

I vackra Alster kan din husdröm bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här erbjuder vi inflyttningsklara kedjehus i två olika modeller. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart! Och du, du kan flytta in redan nu om du önskar!

Projektdetaljer

Adress
Eneboslingan, Karlstad
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
1
Boarea
120 m2
Pris
2 995 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen på visning, anmäl dig till vår duktige mäklare.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Morgondröm

Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. Det känns som att bo på landet, men på ett lite lagom vis. För du når hela Karlstads utbud på cirka tio minuter i bilen, och har både förskola och lekplats på promenadavstånd.

Läser in

Bild: Två rum, ett med en stol i blickfånget och ett där man anar en dubbelsäng.

Den enkla vägen till villalivet: nybyggda hus i barnvänliga Alster

Välkommen till Gustaf Frödings hemtrakter! Här i vackra Alster bjuder Brf Morgondröm på nybyggda kedjehus i två olika modeller, båda om 120 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum. Moderna hem i bekväm bostadsrättsform, i en klassisk kostym som matchar sin omgivning perfekt.

Bo granne med skogen och vattnet

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! På sommaren kan du också besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika med utsikt över Vänerns glittrande vatten? Var det någon som sa livskvalitet?

Med staden inom räckhåll

Att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen bakom dig. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen når du shopping, jobb och nöjen i centrala Karlstad. Middagsmat, med mera, handlar du närmast på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Se områdesfilm

Se områdesfilm

Om bostäderna

Att bo i kedjehus ger gott om villakänsla för pengarna. Här är det gott att leva, helt enkelt.

Illustration: Gröna radhus i rad.
Bild: Kille sitter på en bänk i skogen.

Området

Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. Det känns som att bo på landet, men på ett lite lagom vis.

Varför välja Brf Morgondröm?

Nybyggda kedjehus och friliggande småhus med alla bekvämligheter, i ett välkomnande kvarter med närhet till både skogen och Vänern – och Karlstad inom räckhåll.

Bild: Solnedgång bland trädtopparna.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Åsa Hammar

Åsa Hammar

Säljkoordinator010-434 13 51E-post
Portrettbilde av Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

Mäklare070-387 97 07E-post