Hoppa till innehåll
Student som fått paket av sina föräldrar

Ge en gåva för framtiden

Ge någon du tycker om ett försprång på bostadsmarknaden. Ett medlemskap i OBOS ger förtur till hundratals nya bostäder – och mängder av erbjudanden och upplevelser i väntan på drömbostaden.

Tre goda skäl att bli medlem

Förtur till köp

Välj bostad eller tomt före andra. Förturen kan även användas på bostäder som erbjuder OBOS Deläga.

Illustrasjon

Förmåner

Få tillgång till mängder av erbjudanden, upplevelser och event. Genom att använda dina förmåner sparar du snabbt in årsavgiften.

Illustrasjon

Hjälp med bostadsköpet

Med OBOS Deläga blir det enklare att ta steget in på bostadsmarknaden. Du köper halva bostaden, eller mer, och bor i hela. Det innebär att du inte behöver ha lika stor kontantinsats.

Illustrasjon

Enkelt att hjälpa till med bostadsdrömmen

Årsavgift

Ett OBOS-medlemskap kostar 200 kronor per år. Första året betalar du även ett engångsbelopp på 300 kronor för en medlemsandel.

Välj värdet på gåvan

Du kan antingen betala OBOS-medlemskapet löpande, en gång per år. Eller så kan du betala för en längre period direkt: 5, 10, 15 eller 20 år.

Vem som helst kan bli medlem

Alla kan bli medlemmar, så länge man är folkbokförd i Sverige. Är den som du ger medlemskapet till under 18 år måste en förmyndare skriva under. Du behöver inte själv vara medlem för att ge bort ett medlemskap.

Äldre man håller i ett barn

Medlemskapet gav förtur till nöjesparken

OBOS medlemsdag på Gröna Lund blev en stor folkfest när 4000 medlemmar och deras familjer besökte nöjesparken. En av dem som roade sig tillsammans med familjen var Johan Eklund, som gett bort medlemskap till sina sex barnbarn.

Läs om familjens upplevelser

Fyra fina tillfällen att ge bort ett medlemskap

Dop och namngivningsceremoni

Fira ett nytt liv med en gåva för livet. Ett OBOS-medlemskap är en populär present till dop och namnfester. Ju längre tid som medlem, desto större chans att få drömbostaden dagen det är dags att köpa.

Födelsedag

Letar du efter en hållbar födelsedagspresent? Kanske till en familjemedlem eller vän? Ett medlemskap i OBOS är gåvan som blir mer värd för varje år som går, med både förmåner att använda direkt och förtur till framtida bostäder.

Konfirmation eller studenten

Kicka igång vuxenlivet på bästa sätt! Med tillgång till OBOS Deläga och mängder av rabatter är ett OBOS-medlemskap en ovärderlig gåva till den nya studenten. Och eftersom du tjänar in kötid för varje år som går varar den länge.

Julklapp

Julklapp till någon som har allt? Ett medlemskap i OBOS tar inte onödig plats i skåpet utan ger många medlemsförmåner med bra rabatter och erbjudanden på kulturevenemang, resor, renovering, hem, boende och försäkring.

Hjälp ditt barn in på bostadsmarknaden idag!

Förtur till hundratals nya bostäder i hela landet och tillgång till OBOS Deläga. Ett medlemskap ger ditt barn ett försprång dagen det är dags att köpa första bostaden. Sänk tröskeln och gör bostadsdrömmen till verklighet.