Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Dahlian

I populära Tygelsjö planerar vi för ett nytt kvarter med radhus och parhus på 100 kvm i bekväm bostadsrättsform. Här bor du lagom lantligt med cykelavstånd till havet, gott om service på hemmaplan – och Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Vill du ha förtur? Passa på att bli OBOS-medlem, så får du möjlighet att tjinga ditt drömhem samt fler fina förmåner. Välkommen!

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
20
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 995 000 kr
Storlek (Boarea)
100 m²
Inflyttning
Från vinter 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på en Tygelsjövisning där du kan kika på tre av våra visningshus! Visningshusen består av tre olika husmodeller om 110, 123 och 143 kvm. Om du är nyfiken på hur det är att bo i härliga Tygelsjö är detta ett tillfälle du inte får missa!

Kom förbi och få en känsla för kvarteret, prata med oss på OBOS och kika in i våra fina visningsbostäder. Kanske träffar du också blivande grannar?

Anmäl dig till visningen genom att fylla i formuläret HÄR

Spannmålsgatan 11, Tygelsjö. Se kartan på Google

Halverad månadsavgift i Brf Dahlian

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Dahlian i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. I månadsavgiften ingår föreningens lån, drift, parkering och sophantering.   

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Dahlian har 20 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Dahlian

  • 20 fyrarumsbostäder
  • Från 3 995 000 kr till 4 495 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Spannmålsgatan 11, Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen hem till byn – och till ditt nybyggda hem

Nu kan du också hitta hem i populära Tygelsjö. Brf Dahlian bjuder parhus och radhus om 100 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Här får du tre sovrum och gott om plats för det sociala livet. Som gjort för en lite härligare vardag!

Nybyggda bostäder för det goda livet

Kanske är ändå den största fördelen med att bo här att vardagen blir både enklare och härligare. Brf Dahlian bjuder på ett bekvämt sätt att uppfylla husdrömmen. Här kan du leva livet lite lugnare – och få tid och rum för att uppfylla dina drömmar. Njut av ett rymligt hem med gott om plats för hela familjen, en lättskött tomt och generös uteplats. Här kan du lägga tid på det som är viktigast för dig - istället för att tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård.

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Med massor att göra

I Tygelsjö finns en hel del aktiviteter, här kan du till exempel sjunga i kör, rida eller spela fotboll och innebandy. Kanske lockar ett svalkande dopp? Då har du fina Klagshamnsstranden på bekvämt avstånd, 15–20 minuter på cykeln så är du där. Spelar du golf har du flera fina banor inom räckhåll, till exempel når du Rönnebäck på 10–15 minuter i bilen. Fina promenad- och cykelvägar finns det gott om, så du kan enkelt variera dina turer i naturen.

Om bostäderna

Om bostäderna

I Brf Dahlian kan du leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park.

Läs mer om bostäderna
Livet i området

Livet i området

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Läs mer om området
Varför välja Brf Dahlian?

Varför välja Brf Dahlian?

Vill du hitta hem i en barnvänlig, mindre ort med trivsam bykänsla – väldigt nära Malmö? Då ska du titta närmare på Tygelsjö, menar projektutvecklare Emma Stålhammar. Och Emma borde veta vad hon pratar om, för här tillbringade hon mycket tid hos sin farmor och farfar som liten.

Läs mer här
Kvartersskiss över Tygelsjö

Kvartersskiss över Tygelsjö

Här kan du se hur området är planerat och kanske kan du se var du skulle trivas bäst!

Se hela områdesskissen här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Dahlian

Vi svarar gärna på dina frågor!