Hoppa till innehåll
Flygfoto över tio stycken hus längst en väg

Byggstart av nya OBOS-villor i Värnamo

Projektet Nöbbele Park med tio friliggande villor har mötts av en god försäljning sedan säljstarten i oktober, vilket gör att OBOS nu kan byggstarta.

Publicerad:
tisdag 22 januari 2019

Sedan Nöbbele Park säljstartade i oktober 2018 har försäljningen gått bra, och i dagsläget är 8 av 10 hus sålda i projektet som har en beräknad inflyttning till vintern 2020. Det första spadtaget kommer att tas vecka 7och den första husleveransen sker vecka 19.

- Det känns riktigt roligt att försäljningen har gått så pass bra, säger projektutvecklare Frida Johansson. Vi har också en härlig blandning bland de som har skrivit avtal – allt från unga par med småbarn till lite äldre par som har köpt sitt första gemensamma boende.

Nöbbele Park ligger naturskönt ett stenkast från sjön Vidöstern och konst- och designmuseet Vandalorum. Här bygger OBOS tio hus i två olika modeller – Villa Aspen på 122 kvm med 4 rum och kök och Villa Eken på 138 kvm med 5 rum och kök. Husen har en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, medan de mer privata ytorna till störst del finns på övre plan. Oavsett vilken husmodell man väljer så ingår även en carport med förråd.

- Hus och carport är helt färdigt vid inflytten, både in- och utvändigt medan trädgården är grovplanerad, säger projektutvecklare Frida Johansson.

För mer information

Projektutvecklare Frida Johansson, tel 010-434 13 99
frida.johansson@obos.se

Relaterade

Nödbostad byggd av OBOS

OBOS nödbostad - hem för människor i kris

I en värld där antalet krigs- och krisdrabbade områden ökar, växer också behovet av nödbostäder för människor på flykt – inte minst i Europa. Som en av Norge och Sveriges ledande bostadsutvecklare kan vi på OBOS bidra med det vi gör bäst: trygga bostäder som ger fler människor tak över huvudet. Först ut att få en nödbostad är åtta familjer i Ukraina.

OBOS bostäder i Brobyholm – del av världsunikt projekt

I Brobyholm, strax utanför Strängnäs, där OBOS planerar 100 bostäder, kommer det vara möjligt att ansluta hushållets alla digitala enheter och vitvaror och apparater till en och samma app. Dessutom ska enheterna kommunicera med grannarnas – allt för att spara så mycket energi och kostnader som möjligt. Projektet blir ett av de första i världen i sitt slag.