Hoppa till innehåll

Vi bygger hem som folk vill ha – där folk vill bo

I OBOS-koncernen finns rum för en mängd olika varumärken, och produkter. Här i Sverige jobbar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Dessutom har vi flera olika sätt vi bygger hem på. Här berättar vi mer om dem.

OBOS storsatsar i Sverige

Nu växlar vi upp våra ambitioner i Sveriges storstadsregioner ytterligare, med siktet inställt på att bygga fler och större flerbostadshusprojekt – främst som bostadsrätter.

Läs om vår satsning

OBOS utvecklar framtidens bostäder i Trädgårdsstaden

Ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbara stadsdelar – trädgårdsstäder – är framtiden, menar OBOS Sveriges VD Joakim Henriksson. OBOS har vidareutvecklat den allmänna definitionen för en trädgårdsstad och konceptualiserat det.

Läs om trädgårdsstaden

Platsbyggda bostäder

Platsbyggt innebär maximal frihet, både när det kommer till olika planlösningar och till husets arkitektoniska uttryck. Därför bygger vi på OBOS naturligtvis platsbyggt.

Läs mer om platsbyggt

Industriellt byggande i trä

Volymelement

Vårt smarta volymhuskoncept skapar precis vad det heter: hem att bara flytta in och börja leva i. Här bygger vi allt från flerbostadshus med lägenheter till olika former av småhus – med stor flexibilitet i sin design. Modernt, klassiskt – eller något mittemellan? Valet är ditt.

Planelement

Det perfekta valet för dig som vill ha lite mer av allt det goda, oavsett om det handlar om flerbostadshus eller olika former av småhus. Hög kvalitet och möjlighet till ännu större utsvävningar när det kommer till planlösningar och gestaltning, både inomhus och utomhus.

Styckehus

Vi har rum för villaliv för alla smaker. SmålandsVillan erbjuder mycket hus för pengarna, tack vare småländsk finurlighet och smarta lösningar. Myresjöhus i sin tur står för välkänd kvalitet från de småländska skogarna, med ett sortiment som uppfyller alla slags husdrömmar.