Hoppa till innehåll
Till salu

Kvarter Sidenspirea erbjuder 8 moderna äganderätter med karaktäristisk tegelfasad på fint läge i Tygelsjö. Här kan du njuta av ett nytt och rymligt radhus på 123kvm samt en mysig trädgård med altan i söderläge. Upplev de ljumna sommarkvällarna och den harmoniska omgivningen, i en by som ligger lagom mycket på landet - endast 15 minuter från storstadspulsen! I detta projekt kan du ta del av ett förmånligt betalningsupplägg utan byggkreditiv – betala bara 300.000kr i handpenning och resten vid tillträde.

Projektdetaljer

Adress
Spannmålsgatan 72, 218 73 Tygelsjö
Inflyttning
Planerad från december 2025
Lediga bostäder
4
Boarea
123 m2
Pris
Från 5 695 000 kr
Ägandeform
Äganderätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i vårat grannprojekt Brf Vildrosen. Föranmälan till mäklaren krävs

Spannmålsgatan 72, 218 73 TygelsjöKarta
  • Söndag 21 juli kl. 13:00-14:00
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Sidenspirea

I Tygelsjö har du nära till allt du kan behöva i vardagen. Med en ny stor ICA-butik i det direkta närområdet, bageri, café, restaurang, förskolor och skolor på promenadavstånd är det väldigt lätt att trivas här. När du är i behov av lite storstadspuls och mer service har du endast 5-10 minuters bilresa till Svågertorps handelsområde och Emporias shoppingcenter samt Hyllie Station.

Läser in

Illustration av husens baksida med grusgång som leder fram till trädgårdarna

Välkommen till det ljuva radhuslivet

Kvarteret Sidenspirea bjuder på fina, ljusa radhus på 123 kvm i 1,5 plan med äganderätt. Här kan du njuta av ett nybyggt och rymligt hem med tre generösa sovrum, två helkaklade badrum, extra bra förvaringsmöjligheter och gott om sociala ytor. Det bekväma radhuslivet blir sedan komplett med en lättskött trädgård och en härlig uteplats i söderläge.

Bo bekvämt i äganderätt

I en äganderätt äger du både din bostad och marken den är placerad på. Det innebär att du har en större frihet att göra vad du vill med ditt hus och din trädgård än du om du bor i en bostadsrättsförening. Här kan du renovera, bygga om, hyra ut eller fritt överlåta din bostad. I samarbete med vår bankpartner erbjuder vi just nu dessutom amorteringsfrihet i 2–5 år när du köper en äganderätt från oss.

Med både lugn och stadspuls inom räckhåll

I byn hittar du en hel del service och bekvämligheter. Här finns skolor, förskolor, matbutik, restauranger, florist, bibliotek och frisör. Samtidigt befinner du dig bara en kvarts bilresa från centrala Malmös fantastiska utbud av butiker och restauranger. Och om ett dopp i havet lockar mer än shopping cyklar du till den lummiga Klagshamnsstranden på samma tid!

Ta en titt på planlösningen!

Här kan du kika närmre på den preliminära planlösningen. Hur skulle du vilja möblera din bostad?

Om bostäderna

Kvarteret Sidenspirea bjuder på rymliga och välplanerade radhus med utgångspunkt i klassisk skånsk arkitektur.

Illustrationsbild av kök med grå inredning och stora fönsterpartier

Livet i området

I Tygelsjö bor du tryggt i en livs levande skånsk by – med den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Malin Eriksson

Malin Eriksson

Mäklare, Fastighetsbyrån0708572828E-post
Portrettbilde av Sanna Holmesten

Sanna Holmesten

Säljkoordinator010-434 13 20E-post