Hoppa till innehåll

Brf Sandbyhofs Gård

Visionsbild med fasaden i solljus
Utsåld

I en ny och modern stadsdel har du möjlighet att bo i Brf Sandbyhofs Gård. Här finns 111 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm.

Inga lediga bostäder

Det ser ut som att alla bostäder har hittat nya ägare, men oroa dig inte, du har fortfarande möjlighet att hitta ditt drömboende vid nästa säljstart eller i ett närliggande område.

Kontakta mäklaren

Utforska området runt Brf Sandbyhofs Gård

Läser in

Trivsamma sociala ytor i Brf Sandbyhofs gård

Välkommen till Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, bygger vi ett flerfamiljshus för dig som söker en ny, fräsch bostad med toppenläge: Brf Sandbyhofs Gård. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett lugnt och rofyllt område där praktiskt taget all service finns runt knuten. Kvarteren i Sandbyhov är inspirerade av trädgårdsstaden och har sammanhållen, men varierad bebyggelse med mycket grönska och naturområdet Hallbergsskogen i närheten. Här erbjuder vi lägenheter i storlekar från 32 till 91 kvadratmeter och här kommer du trivas både ung som gammal.

Bo med närhet till allt

Grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker är din vardag. I Sandbyhov sprudlar det av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

Med en grön gård

I Brf Sandbyhofs Gård omsluter husen den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar skapar en intim och trivsam miljö. På gården finns också ett miljöhus och cykelförråd. Här hittar du en plats att sitta ned och njuta på eller för en skön och avkopplande stund med en bok. Kanske är det här du tar en fika med grannarna.

Kök i ljus stil

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard och designvalen är genomgående lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad kan du göra genom att göra personliga val i designwebben.

Kontakta oss

Portrettbilde av Camilla Fors

Camilla Fors

Kundansvarig0470759964E-post
Portrettbilde av Alexander Bergh

Alexander Bergh

Mäklare0704880099E-post
Portrettbilde av Jens Jörheden

Jens Jörheden

Mäklare0720024459E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller