Fotboll för alla – fotbollsfest på Olympia

Kom in i matchen när OBOS och Helsingborgs IF bjuder in till fotbollsfest på Olympia! Genom konceptet Fotboll för alla synliggörs fotbollen som samhällsnyttig folksport under hela H22 och följs upp av långsiktiga insatser för att tillgängliggöra fotboll för barn och unga i Helsingborg. Välkommen till Olympia för att hylla fotbollen med HIF och OBOS!

Välfyllda arenor och höga tittarsiffror talar sitt tydliga språk – fotboll engagerar och berör. Även de som inte själva knyter på sig fotbollsskorna eller sitter klistrade framför teven vid avspark kommer ofta i kontakt med fotboll genom barn, barnbarn eller bekanta. Och förutom att fotbollen faktiskt bidrar till en ökad folkhälsa, så innebär den faktiskt också en samhällsvinst rent monetärt.

I samband med H22 har OBOS träffat ett långsiktigt samarbetsavtal med Helsingborgs IF. Under stadsmässan kan besökare räkna med en riktig fotbollsfest på Olympia. Och genom konceptet Fotboll för alla fortsätter fotbollen att tillgängliggöras för barn och ungdomar i Helsingborg, genom en satsning på Norrvalla Idrottsplats i anslutning till Drottninghög.

OBOS ger tillbaka

OBOS ger tillbaka

Att bygga framtidens boende handlar också om att bygga framtidens samhälle. Därför stöttar vi gärna meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och unga ¬– och annat som bidrar till en bättre plats att bo och växa upp på. Välkommen med din ansökan!

Läs mer här