Hem för idrott

Det är viktigt att det finns platser där man känner sig hemma – oavsett var man bor. Vi tror att idrotten är en sådan plats och att en meningsfull fritid ger en bättre framtid. Tillsammans med våra medlemmar och samarbetspartners stöttar vi därför svensk idrott på alla nivåer. Vi är också stolt huvudsponsor Melodifestivalen!

OBOS engagemang inom idrott och kultur

Som sponsor av svensk idrott vill vi finnas med på både gräsrots- och elitnivå, på både lokal och nationell nivå samtidigt som vi vill främja jämställdhet. En stor del av vårt engagemang sker genom initiativet OBOS ger tillbaka med målet om att ge tillbaka till samhället. Vi vill såklart även vara med på resan i att främja rörelseglädje bland barn och unga.

Melodifestivalen

Melodifestivalen

Vi är en medlemsorganisation och drivs av viljan att förbättra bostadsmarknaden. Vi vill att dina bostadsdrömmar ska bli precis så storschlagna som du önskar. Som huvudsponsor till Melodifestivalturnén bjuder vi på glittrig feststämning, inspiration och tävlingar.

Se inspiration och tävlingar här
Lokal sponsring

Lokal sponsring

Simning, pingis, ridning, bandy, hockey, innebandy, golf, alpint – och lite mer därtill. Vi sponsrar föreningar och klubbar på gräsrotsnivå i hela långa landet. Att få stötta grunden till svensk idrott är vi väldigt stolta över!

Söker du sponsring?

Är du intresserad av att samarbete tillsammans med oss?