Hem för rikare fritid och bättre framtid

Det är viktigt att det finns platser där man känner sig hemma – oavsett var man bor. Vi tror att kulturen och idrotten erbjuder många barn och unga sådana platser. Och inte minst, att en meningsfull fritid ger en bättre framtid. Tillsammans med våra medlemmar och samarbetspartners stöttar vi därför svensk idrott och kultur på alla nivåer.

OBOS engagemang inom idrott och kultur

Som sponsor av svensk idrott vill vi finnas med på både gräsrots- och elitnivå, på både lokal och nationell nivå samtidigt som vi vill främja jämställdhet. En stor del av vårt engagemang sker genom initiativet OBOS ger tillbaka med målet om att ge tillbaka till samhället. Vi vill såklart även vara med på resan i att främja rörelseglädje bland barn och unga.

Lokal sponsring

Lokal sponsring

Simning, pingis, ridning, bandy, hockey, innebandy, golf, alpint – och lite mer därtill. Vi sponsrar föreningar och klubbar på gräsrotsnivå i hela långa landet. Att få stötta grunden till svensk idrott är vi väldigt stolta över!

Möt världsmästarna som också är grannar i ett OBOS-kvarter

Möt världsmästarna som också är grannar i ett OBOS-kvarter

Innebandymästarna Emil Johansson och Alexander Galante Carlström är grannar i ett OBOS-kvarter i Falun. Vi träffade dem för att prata om kärleken till sporten och vad hemmet betyder för idrottskarriären. Och hur är det egentligen att bo dörr i dörr med sin lagkamrat?

Läs mer

Söker du sponsring?

Är du intresserad av att samarbete tillsammans med oss?