en pojke håller en fotboll i handen

Sponsring

OBOS sponsrar flera initiativ för att främja rörelseglädje och energi. Alla på snö innebär till exempel att fjärdeklassare får möjlighet att upptäcka glädjen och nyttan med fysisk aktivitet på snö.

OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan

2018 gjorde OBOS en strategisk satsning och blev officiell samarbetspartner till Damallsvenskan. Sedan dess är namnet på serien OBOS Damallsvenskan.

Läs om OBOS Damallsvenskan
OBOS engagemang i svensk fotboll

OBOS engagemang i svensk fotboll

Inför säsongen 2019 blev OBOS officiell partner till Svensk Elitfotboll. Samarbetet med SEF omfattar ett sponsorskap som presenting partner till Superettan och officiell partner till Allsvenskan.

Läs om engagemanget i svensk fotboll

Exempel på sponsring inom OBOS

Alla på snö

Genom verksamheten Alla på snö vill Svenska Skidförbundet ge barn möjlighet att upptäcka glädjen och nyttan med fysisk aktivitet på snö. Därför startades Alla på snö där fjärdeklassare under en dag får uppleva snöglädje, en dag som ska inspirera elever, oavsett bakgrund och förutsättningar, att aktivera sig mer på fritiden.

OBOS huvudpartner

OBOS Sverige AB är huvudpartner till Svenska Skidförbundets framgångsrika verksamhet Alla på snö - där barn får möjlighet att upptäcka det härliga med snö.

Alla på snö genomförs i 50 kommuner och tanken är att OBOS lokala kontor ska agera som kunskapsspridare för budskapet ”fysisk aktivitet och snöglädje” inom respektive kommun. Alla på snö samarbetar, precis som OBOS, med flera aktörer inom kommunen som exempelvis Utbildnings- och Idrottsförvaltningen samt skidanläggningar.

2018 firade Alla på snö 10 år och sedan starten har nästan 100 000 barn fått uppleva en Alla på snö-dag. I och med samarbetet med OBOS har Alla på snö fått en stabilare grund för att fortsätta verksamheten många år till.

Här kan du läsa mer om Alla på snö

OBOS Cup

OBOS Cup är ett koncept som vi har utvecklat för att sprida våra värderingar genom fotbollen. Grunden i konceptet är fotbollsglada ungdomar, men hjärtat och tanken är att det ska ge någonting större än rörelseenergi och fysiskt välmående tillbaka till samhället. Konceptet är en enkel ekvation; fotboll + samhällsutveckling = OBOS Cup!

Svenska Skidspelen

En folkfest för stora och små – så kan man beskriva Svenska Skidspelen i Falun, som varje vintersäsong brukar avgöras på Lugnets Skidstadion. 

OBOS har samarbetat med Svenska Skidspelen under flera år vilket inneburit exponering under samtliga lopp och tävlingsdagar samt närvaro från OBOS-representanter under dagarna som skidtävlingarna i Falun avgörs. 

OBOS ger tillbaka

OBOS vill bidra till bra boendemiljöer mellan husen och trygga meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och ungdomar.