hus med stor terrass

Få ut mer av fritidshuslivet: bli OBOS-medlem

Drömmer du också om att bygga ett eget fritidshus? Då passar ett OBOS-medlemskap perfekt. Eftersom Myresjöhus är en del av OBOS får du både förtur till tomter över hela Sverige, och fina förmåner för fritidshusägare. Kolla här!

Förmåner för fixare

När drömmen om fritidshuset blivit sann kommer nästa steg: att sätta din egen prägel på det hela. Kanske drömmer du om en stor altan? Ett utekök? En pergola? Eller helt enkelt en annan färg i sovrummet? Som OBOS-medlem får du generösa rabatter på Beijer Byggmaterial och på färg från Nordsjö Idé & Design.

Förmåner för livsnjutare

OBOS-medlemmar får också gott om förmåner som gör det enklare att unna sig det lila extra. Vad sägs om fina rabatter på hotellövernattningar på både Best Western Hotels & Resorts och Nordic Choice Hotels, delikatessprodukter från Martins Kök & Deli, eller möjlighet att få köpa konsertbiljetter innan alla andra? 

Förmåner för det praktiska i tillvaron

Här finns också gott om godbitar för en smidig vardag. Som OBOS-medlem får du rabatt på allt från hem- och fritidshusförsäkring hos Moderna Försäkringar till larm från Verisure, el från Fortum och veckostädning (med mera) hos Hemfrid.

Myresjöhus Glimma & Stjärnfall

Hitta ditt drömfritidshus - varesig du föredrar skogen, kusten eller fjällen.

1 av 12

illustration av hus

Förtur till tomter och fina förmåner väntar..

Här kan du läsa mer om hur du blir medlem och vilka förmåner du som medlem har. Du kan även läsa mer om hur du får förtur till din drömbostad. 

Myresjöhus är en del av OBOS

Myresjöhus är en del av OBOS

Låter det lite långsökt att bli OBOS-medlem när du suktar efter ett Myresjöhus? Inte alls, det finns en helt naturlig förklaring. Myresjöhus är en del av OBOS, precis som våra kompisar på SmålandsVillan. OBOS i sin tur är en av Nordens största bostadsutvecklare, som bygger hem av alla slag över hela Sverige. Och du, som OBOS-medlem får du även förtur till alla dessa, vilket kan komma väl till pass den dagen du vill byta ditt heltidshem.

Upptäck sommarsverige som OBOS Medlem

Upptäck sommarsverige som OBOS Medlem

Vårt avlånga land har massor av spännande upplevelser att erbjuda - vare sig du föredrar skog, kust eller fjäll. Och som OBOS-medlem har du lyxiga rabatter att utnyttja längs vägen. Här guidar vi dig till några av våra smultronställen.

Läs mer

Alltid ditt medlemskap i fickan!

I OBOS-appen har du alltid tillgång till ditt medlemsbevis, dina personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned appen från Google Play eller i App Store.