hus med stor terrass

Få ut mer av fritidshuslivet: bli OBOS-medlem

Drömmer du också om att bygga ett eget fritidshus? Då passar ett OBOS-medlemskap perfekt. Eftersom Myresjöhus är en del av OBOS får du både förtur till tomter över hela Sverige, och fina förmåner för fritidshusägare. Kolla här!

Förmåner för fixare

När drömmen om fritidshuset blivit sann kommer nästa steg: att sätta din egen prägel på det hela. Kanske drömmer du om en stor altan? Ett utekök? En pergola? Eller helt enkelt en annan färg i sovrummet? Som OBOS-medlem får du till exempel generösa rabatter både på Beijer Byggmaterial och på färg från Nordsjö Idé & Design.

Förmåner för livsnjutare

OBOS-medlemmar får också gott om förmåner som gör det enklare att unna sig det lila extra. Vad sägs om fina rabatter på hotellövernattningar på både Best Western Hotels & Resorts och Nordic Choice Hotels, delikatessprodukter från Martins Kök & Deli, eller möjlighet att få köpa konsertbiljetter innan alla andra? 

Förmåner för det praktiska i tillvaron

Här finns också gott om godbitar för en smidig vardag. Som OBOS-medlem får du till exempel rabatt på allt från hem- och fritidshusförsäkring hos Moderna Försäkringar till larm från Verisure, el från Fortum och veckostädning (med mera) hos Hemfrid.

Myresjöhus Glimma

Hitta ditt drömfritidshus - varesig du föredrar skogen, kusten eller fjällen.

Myresjöhus Glimma x Skog

Myresjöhus Glimma x Skog

Du känner morgondaggen mot dina fötter när du går ut för att hämta tidningen. En fågel får trädkronan intill huset att ruskas till. Sedan blir det tyst igen. Här kan du njuta av din alldeles egen paus. Glimma x Skog är ett fritidshus som blir en naturlig del av sin omgivning.

Läs mer om Glimma x Skog
Myresjöhus Glimma x Kust

Myresjöhus Glimma x Kust

Huset har nutida utformning - med sin kubiska form, låglutande tak och slimmande takfötter. Det är huset för dig som uppskattar enkla och raka linjer, som kan smyckas på ditt vis. Glimma x Kust är ett fritidshus skapat för stunder bland klippor och salta vindar.

Läs mer om Glimma x Kust
Myresjöhus Glimma x Fjäll

Myresjöhus Glimma x Fjäll

Du öppnar persiennen och ser det glimma i snön utanför fönstret. Tevattnet kokar och resten av familjen är redan på väg mot backen. Du tar en stund till att stretcha långsamt efter gårdagens åk. Här kan du njuta av din alldeles egen paus. Glimma x Fjäll är platsen du längtar tillbaka till efter stunderna i backen.

Läs mer om Glimma x Fjäll
illustration av hus

Förtur till tomter och fina förmåner väntar..

Här kan du läsa mer om hur du blir medlem och vilka förmåner du som medlem har. Du kan även läsa mer om hur du får förtur till din drömbostad. 

Myresjöhus är en del av OBOS

Myresjöhus är en del av OBOS

Låter det lite långsökt att bli OBOS-medlem när du suktar efter ett Myresjöhus? Inte alls, det finns en helt naturlig förklaring. Myresjöhus är en del av OBOS, precis som våra kompisar på SmålandsVillan. OBOS i sin tur är en av Nordens största bostadsutvecklare, som bygger hem av alla slag över hela Sverige. Och du, som OBOS-medlem får du även förtur till alla dessa, vilket kan komma väl till pass den dagen du vill byta ditt heltidshem.

Upptäck sommarsverige som OBOS Medlem

Upptäck sommarsverige som OBOS Medlem

Vårt avlånga land har massor av spännande upplevelser att erbjuda - vare sig du föredrar skog, kust eller fjäll. Och som OBOS-medlem har du lyxiga rabatter att utnyttja längs vägen. Här guidar vi dig till några av våra smultronställen.

Läs mer

Alltid ditt medlemskap i fickan!

I OBOS-appen har du alltid tillgång till ditt medlemsbevis, dina personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned appen från Google Play eller i App Store.