Tips inför påsklovet

Här tipsar vi dig på var du kan samla in de största beloppen inför påsklovet och på så vis snabbt spara in medlemsavgiften. Det ska löna sig att vara medlem!

1. Fyll påskägget med delikatesser och magasin

Påsk är en favorithögtid för många med både godsaker och några dagars skön avkoppling. Besök delikatessbutiken Martins Kök & Deli där du får 15% rabatt samt fri frakt och fyll påskägget med goda ostar, kex, marmelad, korv, lakrits och choklad från Schweiz. Kombinera godsakerna med fantastisk underhållning och läsning i Flipp-appen som innehåller över 70 magasin och serietidningar.

2. Dags att göra bilen redo för våren

Nu är det snart däckbyte igen, allra senast 15 april om det inte är vinterväglag. Hos Vianor får du upp till 20% rabatt på däckhotell, däck och mycket mer. Spar även pengar genom att jämföra och teckna Trygg-Hansas topprankade Bilförsäkring med upp till 20% i samlingsrabatt. Behöver du hyra en semesterbil för en eller flera dagar får du 30% på hyrbil i Sverige hos Avis

3. Bo billigare på hotell, i stuga eller semesterhus

Känn semesterlyx om så bara för en natt. Hos våra tre hotellpartners får du rabatterat OBOS-pris: 20% hos Best Western Hotels & Resorts15% hos Nordic Choice Hotels eller upp till 30% på Hotell Hasselbacken. Lockar snö och vårskidåkning kan du hyra en mysig stuga och få 10% hos Novasol.

4. Upplevelser för små och stora

Med över 65 miljoner legoklossar och massor av skoj är du garanterad en fantastisk vistelse på Legoland. Semesterparadiset öppnar för säsongen 1 april, men redan nu kan du boka Legoland gå 2-för-1 på entrébiljetten

För dig som älskar ABBA har vi bästa påskpresenten. I Göteborg kan du boka plats på föreställningen Mamma Mia! The Party till 325 kr rabatt/person. I Stockholm kan du besöka ABBA The Museum till 15% rabatt.

5. Förnya hemmet med små medel 

Förnya köket, garderoben eller badrummet med nya knoppar, handtag eller smart lådinredning. Som OBOS-medlem får du 25% rabatt på köksinredning och 10% rabatt på badrumsinredning från Vedum. Är det dags att uppgradera barnummet till ungdomsrum? Hos Nordsjö Idé & Design får du 25% rabatt på färg och spackel och många designtips

6. Sätt färg på påsken med Apollo

Vart går årets drömresa? Upptäck Apollos aktuella erbjudanden med upp till 500 kr rabatt per passagerare. I påskägget bjuder vi självklart på goda favorittips: 11 familjehotell att älska för lätta, sköna dagar med kravlösa aktiviteter och humörhöjande träning, samt Apollo Sports - träningshotell för alla med Sveriges största utbud av sport- och träningshotell.

7. Bygg en fantasifull äggfarkost

Samla familj och vänner för ett kul äggsläpp. Börja med att ta fram färger, pynt, återvunnet material som mjölkkartong, äggkartong etc. och annat byggmaterial för att konstruera en personlig och fantasifull farkost. Saknar du material, kom ihåg att du har 15% rabatt på Beijer Byggmaterial.

När du känner dig nöjd (eller byggtiden har gått ut) placerar du ett okokt ägg i farkosten och förbereder för ett gemensamt släpp av farkosterna från balkong eller en högre höjd. Vinnaren i äggsläppet är den farkost som kan sväva längst i luften och klara en landning utan att ägget går sönder. Glad påsk!