Hoppa till innehåll
Kockar som lagar mat ihop
Matkomfort logo

Matkomfort

Matkomfort är den kockförberedda matkassen som gör vardagen lite godare – och enklare. Precis som på restaurang så lagar kockarna allt det tidskrävande som såser, fonder och grytbaser i förväg. Alltid från grunden på svenska råvaror, utan onödiga tillsatser. Det enda du behöver göra är att steka, koka, färdigställa och servera.

Medlemsförmån:

  • Få 20% rabatt på dina fyra första leveranser när du blir abonnemangskund.
  • Du som stannar kvar efter de fyra rabatterade veckorna får Matkomforts fantastiskt goda och förstklassiga olivolja Diglio by Matkomfort, värde 250 kr, vid din femte leverans. Gäller under hela 2024.
  • Leverans av matkassarna sker i obruten kylkedja direkt hem till dig på söndagar eller måndagar lite beroende av vart du bor.
  • Uppge kampanjkod vid beställning för att använda rabatten. Koden finner du i OBOS-appen.
  • Inga bindningstider (men det krävs 7 dygns framförhållning för av och påbokning).
  • Läs mer på Matkomforts hemsida.

Om Matkomfort

Matkomfort är ett litet familjeägt företag från Tyresö som har levererat matglädje sedan 2008. Vi lägger stor vikt vid att skapa goda rätter och hitta de bästa råvarorna. Våra kockar lagar alla såser, fonder, soppor och grytbaser i vårt kök i Tyresö innan de packas och körs hem till dig med kylbil.

Vi har idag fem olika matkassar att välja mellan, alla lättlagade och med samma oslagbara kvalitetsgaranti. Rätterna är alltid portionsanpassade och du kan själv välja mellan 1-8 portioner beroende på hur många just ditt hushåll behöver. När du får leverans från Matkomfort så ingår alla ingredienser, det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. På så vis slipper du småhandla vilket både minimerar matsvinn och gör det enklare för dig att hålla koll på vardagsekonomin.

Sedan starten har vi snabbt utökat vårt leveransområde och finns idag i större delen av södra Sverige. Se om vi levererar till din adress!

Relaterade förmåner

Martins Kök & Deli

15% rabatt och fri frakt på delikatessprodukter.

Wanda logo

Wanda

15% rabatt på förvaring och cirkulära tjänster.

Trygga lösningar logo

Trygga lösningar

Tryggt hela vägen hem till ny bostad.