Ge medlemskap i gåva

Vill du ge en värdefull investering för framtiden? Ge bort ett OBOS-medlemskap som sätter guldkant på vardagen och ger försprång i vår bostadskö.

Ge förtur till framtidens bostäder  

Som medlem har du förtur till alla bostäder och tomter som läggs upp till försäljning. Ett medlemskap kan göra skillnad redan från första dagen – och ju längre tid som medlem, desto längre fram i kön när det är dags att köpa bostad. Medlemmar kan dessutom köpa med OBOS Deläga (länka till deläga) på utvalda projekt – perfekt för dig som behöver en skjuts in på bostadsmarknaden.  

Både nytta och guldkant 

Medlemmar får förmånliga partnererbjudanden och rabatter på resor och hotell, nöjen och upplevelser, konserter och sportevenemang, men också på allt som har med hemmet att göra. Se förmåner som OBOS-medlem.

Ge bort OBOS-medlemskap

Ett medlemskap kostar endast 200 kronor per år. I samband med att ett nytt medlemskap tecknas tillkommer en inträdesavgift på 300 kronor. Ett OBOS-medlemskap kan köpas för perioden 5, 10, 15 eller 20 år. Du kan också välja att betala för OBOS-medlemskapet löpande, då betalar du en gång per år.