ett grönt kök från Vedum

Vedum

Vedums inredningar är inspirerade, har kärlek till de små detaljerna, kan de trendiga kulörerna samtidigt som de är tidlösa. Och det gäller inte bara kök - Vedum har Sveriges mest kompletta sortiment för kök, badrum, förvaring och tvättstugor.

Medlemsförmån

  • 25 % rabatt på köksinredning (kök inkl tillbehör, tvätt- och garderobsinredning). Uppge kampanjkod OBOS21 för att få rabatten.
  • 10 % rabatt på badrumsinredning. Uppge kampanjkod OBOS21BAD för att få rabatten.
  • Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter. Rabatten gäller ej på externa produkter såsom vitvaror, spiskåpor. 
  • Rabatterna gäller i Vedums utställningsbutiker i Vedum ”Kvarnen”, Bromma, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping. Kom ihåg att visa ditt medlemskort när du handlar. Du hittar det i OBOS-appen.
  • Rabatterna gäller även i Vedums webbshop. Uppge kampanjkoder för att få rabatt vid beställning.

Om Vedum

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom bad över hela landet. 

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2021 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Därefter betalar du 200 kronor i årsavgift för kommande år.

Hus och hem—Relaterade fördelar