Rekker med hus med solceller på taket

Otovo

Med solceller producerar du ren och billig ström i minst 30 år, samtidigt som du får betalt för den el du inte använder själv. Välkommen till framtiden med Otovo – en av Nordens ledande leverantörer av solceller!

Medlemsförmån

  • 3 000 kronors rabatt vid nyinstallation av solceller.
  • Otovos innovativa plattform matchar automatiskt priser för just ditt tak. Du söker upp din adress och får på en gång en gratis offert med det bästa erbjudandet från dina lokala Otovo-certifierade installatörer. Din OBOS-rabatt syns automatiskt i din offert.
  • Nyhet! Nu kan du leasa solceller. Installation och service ingår i månadshyran och du betalar inget förskott, delbetalning eller deposition. Leasing kostar från 349 kr/mån.

Hur fungerar Otovos solceller?
Pontus Falkman skaffade solceller till sin bostad i
Saltsjö Boo, Nacka. Läs om en smart energiresa

Så här fungerar det

  1. Lägg in adressen och välj takyta så får du på några sekunder en beräkning för din solpotential, totalpris för att installera nyckelfärdig anläggning och vad du kan spara.
  2. Tillsammans anpassar vi vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.
  3. Vi ordnar med allt före, under och efter installationen. Du kan följa processen på Min sida.

Om Otovo

Otovo är en av Nordens ledande leverantörer av solceller till privata hushåll och har som mål att bygga framtidens energiföretag. Vi har en unik digital plattform som ska göra det enkelt för dig som kund att skaffa rätt solcellsanläggning. Vi hjälper dig att finansiera installationen och du kan sälja överskottet till andra som vill ha grön energi.

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2021 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Därefter betalar du 200 kronor i årsavgift för kommande år.

Hus och hem—Relaterade fördelar