Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar och OBOS samarbetar för att ge dig som medlem bra försäkringar till förmånliga priser. Vill du ha personlig genomgång av dina försäkringar? Ring 010-219 10 70.

Medlemsförmån

  • Minst 12 % rabatt på alla hemförsäkringar för dig som OBOS-medlem.  
  • Samla alla dina försäkringar och få upp till 20 % i samlingsrabatt.  
  • Hos Moderna Försäkringar hittar du försäkringar för hela livet: hem, villa, bil, barn/gravid, mc, båt, katt och hund samt sjuk- och olycksfall. 
  • Försäkringarna har hög kvalitet och rankas högt i branschjämförelser. Bland annat är villa-, hund- och barnförsäkringarna topprankade hos oberoende Konsumenternas Försäkringsbyrå. 
  • Tillgång till Moderna Försäkringars specialistrådgivning. Du får personlig rådgivning, hjälp med jämförelse och flytt från annat bolag till Moderna Försäkringar – allt för att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig! 
  • Dra i rabattreglaget och se hur mycket du sparar
  • Få pris på hemförsäkring med OBOS-rabatt
  • Få pris på villaförsäkring med OBOS-rabatt

Om Moderna Försäkringar 

Moderna Försäkringar ägs av en av Nordens största aktörer, Tryg Forsikring. Kombinationen av ett personligt och snabbfotat bolag, tillsammans med nordisk bredd, gör Moderna till en utmanare på den svenska marknaden.  

Moderna har som vision att göra livet enklare, vilket genomsyrar hela kundresan – från köp till skadehantering. Moderna jobbar ständigt för att utveckla sina produkter utifrån vad kunden verkligen behöver, och är idag det enda försäkringsbolag på marknaden som kan erbjuda en sjukvårdsförsäkring för förlossningsskador.  

Moderna har ett brett utbud av sakförsäkringar och är specialister inom båtförsäkring, MC-försäkring, barnförsäkring, och djurförsäkring. Som kund hos Moderna får du nischad kompetens hos varumärkena Atlantica, Bilsport & MC och Moderna Djurförsäkringar.  

Välkommen till Moderna Försäkringar!  

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2021 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Därefter betalar du 200 kronor i årsavgift för kommande år.

Försäkring och juridik—Relaterade fördelar