en lobby på ett best western hotel

Best Western Hotels & Resorts

Bo med gott samvete på Best Westerns miljöcertifierade och unika hotell. Välkommen till en god natts sömn!

Medlemsförmån

  • 20 % rabatt på övernattning vid alla hotell i Skandinavien, Baltikum och Polen.
  • 10 % rabatt på övernattning vid alla hotell i resten av världen.
  • Rabatt ges på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter.  
  • Kom ihåg att ha ditt OBOS-medlemskort till hands när du checkar in. Du hittar det i OBOS-appen.

 

 

Om Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en av världens största hotellkedjor med mer än 4000 privatägda hotell i över 100 länder. I Skandinavien har de 150 hotell på över 100 olika orter. Alla hotell ägs av oberoende ägare som driver sina hotell på sitt eget vis. Lokala avvikelser kommer att förekomma och det är så det ska vara. Frukost är alltid inkluderat i Sverige, och på många av hotellen i Skandinavien kan du också ta med dig dina fyrbenta familjemedlemmar mot ett mindre tillägg.  

Hos Best Western kan du garanterat hitta ett hotell för dig, vem du än är, speciellt om du inte vill uppleva samma sak om och om igen.  

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2021 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Därefter betalar du 200 kronor i årsavgift för kommande år.

Hotell och resor—Relaterade fördelar