10 medlemsförmåner att använda i vår

Dags för vårfix i hemmet, en härlig weekend eller rolig upplevelse? Här är våra bästa tips på förmåner du som OBOS-medlem kan använda i vår.

1. Beijer Byggmaterial

Betyder varmare dagar mer energi för snickeri? Du hittar allt för att vårrusta hemmet och trädgården hos Beijer Byggmaterial och får 10 % rabatt på hela utbudet.

2. Elitfönster

Vårsolen är här och inom kort även sommarvärmen. För den som vill ha det svalt och skönt inomhus, och kanske mörkare nattetid, är det dags att ta en närmare titt på olika solskydd. Ta hjälp av Elitfönsters guide för att välja rätt solskydd. Som OBOS-medlem får du hela 35 % rabatt i tillbehörsshopen under 21 april till 22 maj. 

3. Måla om med medlemsrabatt

Dags att måla om huset, utemöblerna eller olja in terrassen? Hos Nordsjö idé & Design hittar du tips och inspiration på hur du lyfter din trädgård med färg – och du som medlem får 25 % rabatt på färg och spackel 10L & 5L. Vill du ta hjälp med målningsarbetet har du flera förmånliga rabatter hos Sandå Måleri, bland annat 15 % på arbete och 30 % på material.

4. Boka en vårweekend

Upptäck en ny plats i vårt avlånga land i vår – eller varför inte unna dig en staycation nära där du bor? Som OBOS-medlem sover du gott på resan till ett extra förmånliga hotellpris: 20% rabatt hos Best Western Hotels & Resorts och 15% rabatt hos Nordic Choice Hotels.

5. Hasselbacken i Stockholm

Med vårsolen strömmar alla till Djurgården och dess sevärdheter. Som OBOS-medlem kan du bo på nyrenoverade Hotell Hasselbacken och få 20–30% rabatt på hotellvistelsen. Dessutom kan du äta gott med 15% restaurangen. Vad sägs om en fabulös brunch med dekadenta och internationella klassiker, för att sen släntra över till ABBA The MuseumSe alla dina förmåner här.

6. Boka sommarsemestern

Får vårsolen dig att längta till stranden? Säkra sommarens semester nu! Du som är OBOS-medlem får 300–500 kr rabatt per passagerare hos Apollo. Läs om Apollos tips på favorithotell för en lyckad semester. Föredrar du att njuta av semester i ett eget hem erbjuder Novasol semesterhus i hela Europa med 10% medlemsrabatt.

7. Liseberg

Nu har Liseberg öppnat för säsongen. Ta med hela familjen eller kompisgänget för en dag av åkupplevelser, kramiga kaniner och mat och dryck. Som OBOS-medlem får du köpa Allt-i-Ett biljetter med fri entré och fria åk under en valfri dag till reducerat pris. Se alla dina Lisebergsförmåner här

8. Fotboll för stora och små

Att fotbollssäsongen nu är i gång ett riktigt vårtecken! Du som är OBOS-medlem får 25% rabatt på biljetter till Superettan. Har du barn 5–12 år som vill prova på fotboll? Då tipsar vi om sommarens höjdpunkt, SvFF Fotbollsskolan som arrangeras av föreningar i hela landet. Som medlem får du 200 kr rabatt på anmälningsavgiften.

9. Wanda och 24Storage

Är du redo att röja undan vinterns alla prylar? Då har du som medlem fina erbjudanden på förvaring. Bor du i Stockholm kan du lagra 2 lådor och få 5 flyttlådor gratis hos Wanda. Hämtning och lämning av din saker sker vid din dörr – se dina förmåner här. Hos 24Storage, som har anläggningar i hela Sverige, får du 50% medlemsrabatt på förrådshyran i tre månader.

10. Moderna Försäkringar

Ska du sjösätta båten, ta fram motorcykeln eller öppna upp fritidshuset? Hos Moderna Försäkringar får du som OBOS-medlem förmånliga priser på båtförsäkring, MC och Fritidshus. Dessutom har du 12% rabatt på hemförsäkring – och samlar du alla dina försäkringar kan du få upp till 20% samlingsrabatt. Se alla dina försäkringsförmåner och hur mycket du kan spara här.