Hoppa till innehåll
wtc karlskrona

World Trade Centre

Där människor möts skapas nya idéer och affärer - så lyder World Trade Centers enkla grundidé. Sedan 1970, då organisationen föddes, har 327 World Trade Centers etablerats i fler än 90 länder. I Sverige finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Växjö. Det nyaste öppnade i Karlskrona 2020.

WTC:s målsättning är att skapa ett nav för näringslivet i regionen, landet och världen – en plats där idéer föds och nya relationer skapas. Som hyresgäst får du inte bara ett nytt och modernt kontor – du får alla förutsättningar för ett ökat affärsutbyte lokalt, regionalt och internationellt. World Trade Centers fokus ligger på arbetsliv, vardag och upplevelser, men också där miljö och hållbarhet prioriteras.

Den moderna arbetsplatsen är inspirerande, flexibel och unik. Verksamheten anpassas inte efter lokalerna utan planlösningen är skräddarsydd efter verksamheten och inredd efter personalens behov och välmående. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta, yteffektiva kontoret. Tillsammans med arkitekter och professionella inredare tar vi din arbetsplats till nästa nivå. Till framtiden.

kollegor som arbetar vid ett skrivbord

Framtidens kontor i Karlskrona

Du kan arbeta där du är - I Sverige eller utomlands. World Trade Center har ett unikt samarbetsavtal där alla medlemmar erbjuds kostnadsfri sittplats i trivsamma miljöer på ett annat WTC i Sverige, och förmånliga priser utomlands. Men det är alltid skönt att känna sig hemma någonstans. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta, yteffektiva kontoret. Hyr ditt kontor hos oss och ta din arbetsplats till nästa nivå!

Läs mer
world trade center i växjö

Moderna kontor i centrala Växjö

World Trade Center Växjö ligger i centrum precis bredvid centralstationen. I området är det nära till handel och restauranger. WTC Växjo kan erbjuda välutrustade och öppna lokaler för kontor i alla storlekar. Som hyresgäst är det möjligt att få hjälp med tjänster så som konferenser, mottagning, administration och service.

Läs mer