Hoppa till innehåll
Foto av alle summer internsa fra 2021 samlet utenfor Hammersborg Torg sammen med Daniel Siraj.

Internship

För andra året i rad erbjuder OBOS ett Summer Internship för studenter vid universitet eller högskola som läst minst tre år och är färdig med kandidatnivån. Att erbjuda studenter ett Summer Intership är en win-win för både OBOS och talangerna.

Vi knyter kontakter med studenter som berikar vår verksamhet med nya insikter samtidigt som vi visar olika karriärvägarna inom OBOS. Som en del av rekryteringen ingår casepresentationer där studenterna får ta fram ett eget förslag till boköpsmodell.

Linnea trainee

OBOS trainee lockades av OBOS Deläga

Det var bolagets samhällsansvar och det uttalade målet om att fler ska ges möjlighet att köpa en bostad som lockade Linnea Häger att söka traineetjänst på OBOS. Ett år senare är hon snart fast anställd – och fortsatt övertygad om att OBOS Deläga är en modell som är här för att stanna.

Les mer

Forskning och samarbeten

För att komma till rätta med utmaningarna på bostadsmarknaden behövs branschöverskridande samarbeten och innovativa lösningar som möter människors behov. OBOS ser möjligheter att hitta vägar fram genom samarbete med bland annat banker och olika forskningsprojekt.