Bli medlem och få förtur till bostäderna i Gantofta

Så roligt att du är intresserad av att bo i Gantofta! Än är det ett tag kvar tills försäljningen startar men vi vill ge dig ett hett tips redan nu: bli OBOS-medlem. Våra medlemmar får nämligen välja bostad före alla andra. Och den som varit medlem längst får välja och köpa först.

Vem kan bli medlem och vad kostar det?

Alla kan bli medlem, så länge du är folkbokförd i Sverige, har tillgång till BankID och kan betala med Swish. Är du under 18 år behöver du få en förmyndares underskrift, Läs mer under Ge bort ett medlemskap. Medlemskapet är personligt.  

Medlemskapet kostar 500 kr första året, varav 300 kronor är inträdesavgift och 200 kronor är årsavgift. Följande år betalar du endast 200 kronor i årsavgift. 

Ge ett OBOS- medlemskap som gåva

Vill du ge andra en skjuts in på bostadsmarknaden och förtur till framtidens bostäder, som till exempel dina barn, någon släkting eller annan person i din närhet - ge bort ett OBOS-medlemskap som gåva och börja tjäna in kötid för den personen redan idag.  

Ett gåvomedlemskap kan ges till alla som är folkbokförda i Sverige, även till minderårig. Läs mer under Ge bort ett medlemskap

Har du frågor? Läs Vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret du söker är du självklart välkommen att kontakta Medlemsservice

Hur håller jag mig uppdaterad om Gantofta?

Just nu kan du inte göra intresseanmälan på bostäderna vi planerar att bygga i Gantofta, men genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i projektet. Du kommer senare kunna göra en intresseanmälan här på obos.se för att få allting du behöver veta skickat direkt till dig. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör. 

Ange personnummer för en säker verifiering med BankID.

Hej !

Vänligen fyll i din adress och ditt telefonnummer. Du måste registrera en svensk adress och ett svenskt mobilnummer för att bli medlem.

Ange enligt format 07X-XXX XX XX

Avbryt registrering

Fyll i din e-post för uppdateringar angående ditt medlemsskap.

Avbryt registrering

Snart är du medlem !

Nu är du nästan klar. Se över och godkänn dina kontaktuppgifter innan du går vidare till betalning.

Namn:
E-post:
Adress:
,
Mobilnummer:
Villkor

Avbryt registrering

Säker betalning med

WorldLine Visa Mastercard Swish