Björnö

Strax utanför Norrtälje växer en ny naturskön stadsdel fram. I Björnö bor du med både skidbacke och badplats på gångavstånd, och du har heller inte alls långt till Norrtäljes mysiga stadskärna. Här trivs redan en härlig mix av människor, från unga familjer till äldre par – och här finns plats för dig med!

1

Bo bekvämt, bekvämare eller bekvämast

Ett nybyggt hem är bekvämt i sig, oavsett hustyp eller upplåtelseform. Men vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var vi befinner oss i livet. Vissa av oss vill helst bo i bostadsrätt, andra vill äga sitt hus men föredrar att allt är klart när man flyttar in. Och sedan har vi de som själva vill kunna bygga och fixa i sitt nya hem. Här i Björnö kan alla dessa bostadsdrömmar bli verklighet.

Karta över Björnö

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud
2

Området

Björnö ligger fantastiskt vackert nära naturen, en kort promenad från Kvisthamraviken. Här finns stall, småbåtshamnar och Kärleksuddens badplats på gång/cykelavstånd. Precis utanför Kärleksudden ligger Borgmästarholmen – en av Norrtäljes vackraste platser där du kan fiska, bada och grilla vid någon av de iordningsställda eldplatserna. På vintern kan du ta slalomskidorna på axeln till Kvisthamrabacken. Men tröttnar du på den härliga naturen har du även nära till Norrtäljes utbud av restauranger, affärer och mysiga små cafeér.

1 av 4

Närområdet

3

Projekt i Björnö

I Björnö erbjuder vi just nu två olika projekt med olika former av bostäder - som passar olika människor. Vilket projekt passar dig?

4

Artiklar