Laster resultat

Grebbestad - Tomter

Grebbestad är en kustidyll i ordets rätta bemärkelse - och bjuder på allt man kan önska av en sådan. Vill du förverkliga drömmen om att bygga eget hus i sommaridyllen? Då kan du nu bygga med Myresjöhus på tomterna vi har till salu här!

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Grebbestad - Tomter har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.697270,11.255660. Se kartan på Google

Skapa din sommarpärla i Grebbestad

Grebbestad är en kustidyll i ordets rätta bemärkelse - och bjuder på allt man kan önska av en sådan. Här har du nu möjlighet att skapa ditt alldeles egna sommarparadis. Området lämpar sig väl för mindre hus och passar utmärkt för dig som vill ha ett sommarboende, men även för dig som vill bo här året runt.

Platsen där Grebbestad är beläget har varit bebott sedan lång tid tillbaka. Här finns flera fornminnen från järnåldern så som fornborgar, en stenlabyrint och Greby gravfält. Och det är inte svårt att förstå varför Bohusläns vackra granitklippor och salta havsvindar har tilltalat människor genom alla tider.

Idag är Grebbestad en populär badort som sprudlar av liv under sommarhalvåret. Här kan du njuta av nyfångade delikatesser från havet, ta ett svalkande bad eller strosa runt i den pittoreska hamnen.

Det skyddade tomtområdets attraktiva och centrala läge gör att du alltid har samhällets praktiska bekvämligheter nära till hands.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Grebbestad är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Byggs av:

  • logotyp Myresjöhus
  • logotyp SmålandsVillan