Laster resultat
Kommande projekt
Villor i Nösnäs Stenungssund från SmålandsVillan

Villor i Nösnäs Stenungssund från SmålandsVillan

Nösnäs - Etapp 2

Området Strandnorum i Stenungsund har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här ger vi dig nu möjligheten att flytta in färdigbyggda hus på en av de åtta tomterna som säljs i den andra etappen.

Antal bostäder
8 villor
Upplåtelseform
Ej klart
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Nösnäs - Etapp 2 har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Hövändarvägen, 444 55 Stenungsund. Se kartan på Google

Drönarbild på strandnorum

Flyttklara Villa Eksjö SmålandsVillan i Nösnäs i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här har ett nytt område växt fram de senaste åren i hus från SmålandsVillan och Myresjöhus. Nu ger vi även dig möjligheten att köpa nybyggt hus i Nösnäs med härlig och avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Här ska vi bygga åtta stycken Villa Eksjö, som är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. 

Bygg ditt drömhus i vackra strandnorum 

Området Strandnorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. 

Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Under 2018 byggdes Stenungsunds Arena som kommer att innehålla en ny ishall, simhall, bowlinghall och en restaurang. Och i Nösnäs ligger Nösnäsgymnasiet med ett stort utbud av gymnasieprogram som skapar många möjligheter för ungdomar. I Nösnäs ligger också Hallerna förskola och Kristinedals grundskola.

Snabba och smidiga kommunikationer

Du tar dig snabbt med bil in till Stenungsund som är en av Sveriges snabbast växande orter. Här hittar du det mesta såsom blomstrande företag, underbar natur och bryggliv. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.

Intresseanmälan

Byggs av:

  • SmålandsVillan logotyp