Laster resultat
Försäljning pågår
Kv Havsbrisen obos

Kv Havsbrisen

I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här förbereder vi nu för försäljning av totalt 11 tomter med varierande storlek och möjlighet att bygga hus.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Kv Havsbrisen har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.194280,11.498110. Se kartan på Google

Nybyggda hem mitt i det ljuva skärgårdslivet

I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här, nära havet och med golfbanan som närmaste granne, är det lätt att ta dagen som den kommer. Ta båten till Malö, Flatön eller vidare längs kusten. Njut av salta dopp och solvarma klipphällar. Eller kanske en tur med kajaken? Och när vardagen gör sig påmind har du all service i Ellös, Henån eller Torp köpcentrum på bekvämt avstånd.

Här säljer vi totalt 11 tomter med varierande storlek och möjlighet att bygga hus. På vissa av tomterna har du möjlighet att bygga upp till hela 300 m² boarea medan någon erbjuder byggnation på omkring 110 m² boarea. Det innebär att du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på boendet och därför ger vi dig möjligheten att bestämma själv vilket hus du vill bygga genom att välja något av våra varumärken Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i området Ellös på Orust är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Byggs av:

  • myrejsöhus logga
  • SmålandsVillan logga