Laster resultat

Kommande projekt

Brf Kareby Teg

Allt fler upptäcker mysiga Kareby, strax utanför Kungälv. Här bor du lagom lantligt med skog, sjöar och havet på bekvämt avstånd – och med smidig pendling till Göteborg. Här planerar vi nu för både parhus och radhus om 105 respektive 122 kvm. Härliga hem med stil – i ett kvarter med det lilla extra.

1 av 5

Nyckelinformation

Antal bostäder
16
Bostadstyp
Radhus och Parhus
Storlek
105 & 122 m²
Säljstart
Ej avklarat
Inflyttning
Ej avklarat
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Arntorpsgatan, 442 93 Kareby. Se kartan på Google

Nybyggda hus i ett härligt, grönt kvarter

Här lever du huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Närmare bestämt i nybyggda parhus och radhus, båda i två plan, med god standard och alla bekvämligheter – inklusive härliga uteplatser. Alltsammans i ett grönt och trivsamt kvarter med både lekplats och gemensamt växthus (ta bort) Som gjort för det ljuva familjelivet!

Hem med stor personlighet

Brf Kareby Teg passar perfekt för dig som inte vill bo som alla andra. Här får husen nämligen en alldeles personlig stil, som blandar lika delar lantlig och moden karaktär. Inuti bjuds vi på ljusa, väldisponerade ytor med fina sociala utrymmen, fullutrustat kök, två badrum och 2-3 sovrum som standard. Och på utsidan kan de skryta med fina altaner i soligt läge på husens baksida, men också plats för en mindre uteplats på entrésidan. Här är det gött att leva!

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här bor du med naturen runt knuten, och havet runt hörnet. 15-20 minuter i bilen tar dig till flera olika badplatser. Kareby är en växande ort som redan idag bjuder på en del egen service. Här finns matbutik, pizzeria, skola (F-6) och förskolor. Ännu mer service finns inne i Kungälv, 10 minuter bort med bil eller en kvart med buss. Och till Göteborg tar bilresan omkring en halvtimme.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Kareby Teg kan du hitta hem i nybyggda parhus och radhus om 105 respektive 122 kvm med hög standard. 2-3 sovrum, fullutrustat kök, fina sociala ytor, fin altan och två badrum. Läs mer här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Allt fler upptäcker mysiga Kareby, strax utanför Kungälv. Här bor du lagom lantligt med skog, sjöar och havet på bekvämt avstånd – och med smidig pendling till Göteborg. Läs mer här!

Läs artikeln!
Varför välja Brf Kareby Teg?

Varför välja Brf Kareby Teg?

Nya radhus och parhus i en otroligt uppskattad modell, i ett kvarter med extra allt. Nära vardagsservice, nära skog, sjöar och hav – och 30 minuter till Göteborg. Ja, ni hör ju, det här är något utöver det vanliga. Här berättar projektutvecklare Henric Johansson allt om varför du borde flytta hit.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kareby Teg

Vi svarar gärna på dina frågor!