Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Björrödsbäcken

I populära Landvetter ligger natursköna, barnvänliga Björröd. Här planerar vi nu för nybyggda kedjehus och parhus med god standard – i bekväm bostadsrättsform. Här bor du lagom lantligt med smidig pendling till Göteborg. 15 minuter med bil, eller 30 minuter med buss. Vardagspusslat och klart!

1 av 17

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
18
Bostadstyp
Parhus, Villa
Pris från
4 060 000 kr
Storlek (Boarea)
106–130 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Björrödsbäcken! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor.

Anmälan görs till våra duktiga mäklare Gustav och Emil. 

Hoppas vi ses!

Koordinater: 57.668564,12.246530. Se kartan på Google

Halverad månadsavgift i Brf Björrödsbäcken

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Björrödsbäcken 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Björrödsbäcken har 18 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Björrödsbäcken

  • 18 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 4 060 000 kr till 5 245 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.668564,12.246530. Se kartan på Google

Lev det ljuva huslivet med naturen runt knuten

Brf Björrödsbäcken bjuder på något alldeles extra för hussugna göteborgare i alla åldrar: nybyggda parhus och kedjehus med naturen intill, nära till service och aktiviteter inne i Landvetter och smidig pendling in till Göteborg med bil eller buss. Läge för det goda livet? Helt klart.

Hem för familjer av alla slag

Här bjuds vi på härliga hus i två olika modeller och storlekar: kedjehus i suterräng om 130 ljusa och välplanerade kvadratmetrar eller parhus om 106 smarta sådana. Båda har fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet och en riktigt bra standard redan från början. Naturligtvis har varje hus även ljuvliga uteplatser att njuta av livet på. Här lever du det bekväma huslivet, i ett välbyggt och välutrustat hem i bostadsrättsform.

Läge för en härligare vardag

Det må låta som en sliten klyscha, men i Björröd får du verkligen det bästa av flera världar. Starta skogspromenaden utanför knuten, kanske med svampkorgen som sällskap? Cykla till svalkande dopp i Landvettersjön, ta en utflykt till Peter Korns vackra trädgård eller handla lokalproducerade godsaker på Sammels Lantgård. Vardagens service inne i Landvetter cyklar du till på en kvart. Och när stadslivet kallar tar du bussen in till Göteborg på runt en halvtimme, eller 15-20 minuter med bil.

Om bostäderna

Om bostäderna

Välkommen till barnvänliga Björröd, Landvetter! Här bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform: kedjehus om 130 kvm och parhus om 106 kvm, båda med fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och ljuvliga uteplatser att njuta av livet på.

Läs mer!

Här är det gott att leva!

I barnvänliga Björröd, Landvetter, bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform. Här bor du granne med naturen, en cykeltur från service och med smidig pendling in till Göteborg.

Läs artikeln!
Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska titta närmare på Björröd, menar projektutvecklare Johan Åstradsson. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björrödsbäcken

Vi svarar gärna på dina frågor!