Laster resultat

Kommande projekt

Brf Björrödsängen

I populära Landvetter ligger natursköna, barnvänliga Björröd. Här planerar vi nu för Brf Björrödsängen, med 13 familjevänliga kedjehus på 107–120 kvm i två plan och grönskande uteplatser. Drömhem i en lagom lantlig miljö, bara en kvarts bilresa från centrala Göteborg. Välkommen hem!

Illustrationsbild - detaljer kan komma att justeras

1 av 19

Nyckelinformation

Antal bostäder
13 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel juni 2024
Inflyttning
Ej avklarat
Bostadstyp
Kedjehus
Storlek
107-120 kvm

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Davids väg, 438 93 Landvetter. Se kartan på Google

Bo lagom mycket på landet

Nu får fler hussugna göteborgare chans att förverkliga drömmen om en enklare vardag närmare naturen. Brf Björrödsängen blir det andra kvarteret vi bygger i ett område som bjuder på något alldeles extra: grönskande omgivningar och närhet till service och aktiviteter inne i Landvetter, med Göteborg på smidigt avstånd. Visst låter det härligt?

Familjevänliga favoriter

I Brf Björrödsängen kan du välja mellan kedjehus i två olika storlekar: 107 välplanerade kvadratmetrar eller 120 smarta sådana. Alla hus är välutrustade med hög grundstandard, fina sociala ytor och gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. Här har varje hus en härlig uteplats och lättskött tomt för dig som vill skapa ditt trädgårdsparadis – om du så önskar – att bo i en nybyggd bostadsrätt är bekvämt utan stora måsten!

Läge för en härligare vardag

Det må låta som en sliten klyscha, men i Björröd får du verkligen det bästa av flera världar. Starta skogspromenaden utanför knuten, kanske med svampkorgen som sällskap? Om sommaren kan du ta cykeln till svalkande dopp i Landvettersjön, göra en utflykt till   Korns vackra trädgård eller handla lokalproducerade godsaker på Sammels Lantgård. Vardagens service inne i Landvetter cyklar du till på en kvart. Och när stadslivet kallar tar du bussen in till Göteborg på runt en halvtimme, eller 15–20 minuter med bil.

Om bostäderna

Om bostäderna

I Brf Björrödsängen kan du mellan kedjehus på 107 eller 120 kvm i två plan. Att dessa hustyper är bland våra populäraste är enkelt att förstå: här finns gott om plats för allas saker, för umgänge på de sociala ytorna och lugn och ro i de 3–4 sovrummen.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björrödsängen

Vi svarar gärna på dina frågor!