Laster resultat

Försäljningen startar 4 juni kl. 10:00

Brf Björrödsängen

I populära Landvetter ligger natursköna, barnvänliga Björröd. Här planerar vi nu för Brf Björrödsängen, med 13 familjevänliga kedjehus på 107–120 kvm i två plan och grönskande uteplatser. Drömhem i en lagom lantlig miljö, bara en kvarts bilresa från centrala Göteborg. Välkommen hem!

Illustrationsbild - detaljer kan komma att justeras

1 av 17

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
13
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
3 590 000 kr
Storlek (boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Inte avklarat
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Säljstart för Brf Björrödsängen

Försäljningen startar 4 juni 2024 kl. 10:00 och köpanmälan är öppen till och med 5 juni 2024 kl. 10:00

Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad vid säljstarten, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Köp bostad i Brf Björrödsängen

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Visning

Den 2 juni är du varmt välkommen till Knektetorpsvägen i Björröd för att få en känsla för området, höra allt om kommande bostäder, träffa Nordea och att ta en fika med oss från OBOS. Anmäl väldigt gärna din närvaro till våra mäklare innan. 

Den 3 juni kan du som är nyfiken på att klämma och känna på våra bostäder besöka en liknande bostad i Borås. Detta för att enklare kunna skapa en känsla och uppfattning för hur det är att bo i ett OBOS-hus. Besök oss på Muskotgatan 10 A. Anmäl gärna din närvo innan. 

Varmt välkommen - hoppas vi ses!

Knektetorpsvägen, 438 93 Landvetter. Se kartan på Google

Brf Björrödsängen har 13 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 4 juni kl. 10:00

Brf Björrödsängen

  • 13 fyra- till sexrumsbostäder
  • Från 3 590 000 kr till 4 295 000 kr
  • Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Knektetorpsvägen, 438 93 Landvetter. Se kartan på Google

Bo lagom mycket på landet

Nu får fler hussugna göteborgare chans att förverkliga drömmen om en enklare vardag närmare naturen. Brf Björrödsängen blir det andra kvarteret vi bygger i ett område som bjuder på något alldeles extra: grönskande omgivningar och närhet till service och aktiviteter inne i Landvetter, med Göteborg på smidigt avstånd. Visst låter det härligt?

Familjevänliga favoriter

I Brf Björrödsängen kan du välja mellan kedjehus i två olika storlekar: 107 välplanerade kvadratmetrar eller 120 smarta sådana. Alla hus är välutrustade med hög grundstandard, fina sociala ytor och gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. Här har varje hus en härlig uteplats och lättskött tomt för dig som vill skapa ditt trädgårdsparadis – om du så önskar – att bo i en nybyggd bostadsrätt är bekvämt utan stora måsten!

Läge för en härligare vardag

Det må låta som en sliten klyscha, men i Björröd får du verkligen det bästa av flera världar. Starta skogspromenaden utanför knuten, kanske med svampkorgen som sällskap? Om sommaren kan du ta cykeln till svalkande dopp i Landvettersjön, göra en utflykt till   Korns vackra trädgård eller handla lokalproducerade godsaker på Sammels Lantgård. Vardagens service inne i Landvetter cyklar du till på en kvart. Och när stadslivet kallar tar du bussen in till Göteborg på runt en halvtimme, eller 15–20 minuter med bil.

Om bostäderna

Om bostäderna

I Brf Björrödsängen kan du mellan kedjehus på 107 eller 120 kvm i två plan. Att dessa hustyper är bland våra populäraste är enkelt att förstå: här finns gott om plats för allas saker, för umgänge på de sociala ytorna och lugn och ro i de 3–4 sovrummen.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björrödsängen

Vi svarar gärna på dina frågor!