Laster resultat

Flyttklart i Hjuvik

I Hjuvik strax utanför Torslanda håller vi på att förbereda försäljningen av flyttklara hus med Myresjöhus.

Hitta på sidan

1 av 6

Nyckelinformation

Antal bostäder
7 flyttklara hus
Upplåtelseform
Äganderätt
Säljstart
Första etappen 30 januari

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Hjuviksvägen, Hjuvik. Se kartan på Google

klippor vid kusten

Havsnära, tryggt och trivsamt i Hjuvik

I Hjuvik strax utanför Torslanda bygger vi sju Flyttklara hus i industriell och modern stil. Flyttklart från Myresjöhus innebär att vi bygger och säljer färdiga hus på attraktiva och noga utvalda tomter, där alla val redan är gjorda och det bara är att flytta in och trivas. Vi har också tänkt till lite extra kring valen av inredning och utrustning för att skapa en välkomponerad helhet. Du behöver med andra ord inte bekymra dig med alla val som en husresa vanligtvis innebär, våra husexperter har redan gjort jobbet åt dig.
 
Här bor du i ett tryggt och trivsamt område med blandad villabebyggelse och gott om trevliga promenadstråk att utforska. När du vill ta ett dopp behöver du bara hoppa på cykeln till närmaste kommunala badplats. Du har flera förskolor inom 500 meters radie och cykelavstånd till skolor ända upp till högstadieåldern. Matbutiker och annan shopping och service hittar du både i Amhult och på Torslanda Torg, fem respektive 10 minuters bilresa bort. 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av flyttklara hus i Hjuvik är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus.

Byggs av:

  • logotyp Myresjöhus