Gott om villakänsla – utan villabekymmer

I Brf Batteriet kan du leva villaliv utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll – och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen. Du har heller ingen vildvuxen jättetomt att ta hand om, istället kan du lägga tid på annat du tycker är roligt.

Modern och tidlös design

Även husens gestaltning andas kvalitet i varje detalj. Fasaderna kläs med liggande träpanel som färgsätts i en mild och behaglig färgskala inspirerad av naturen själv. Härligheten kompletteras med mörka detaljer – som fönsterfoder, dörrar och tak – vilket skapar ett modernt uttryck som samtidigt känns väldigt tidlöst.

God standard är standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard redan från början. Här bjuds vi till exempel på badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Alla material är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Men om du är ute i god tid kan du också sätta din egen prägel på ditt nya hem med olika tillval. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och plats i carport,. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Hemtrevligt inomhus

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två plan. På 127 välplanerade kvadratmetrar ryms alla bekvämligheter för en härlig vardag. Husens tre sovrum ligger samlade på övervåningen, vilket gör att entrévåningen blir en härligt social historia. Men också en högst funktionell sådan, eftersom köket både har bra arbetsytor och en riktig matplats. Här finns även praktisk vardagslyx i form av en separat tvättstuga.

Och lika trevligt utomhus

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. I bra solläge, dessutom. Hälften av husen har också en fin balkong som du når från det största sovrummet på övervåningen. Däremot behöver du inte bekymra dig om någon trädgårdsskötsel, eftersom alla gemensamma grönytor är föreningens ansvar.

Är du intresserad av Brf Batteriet?

Är du intresserad av Brf Batteriet?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!